16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ας αργήσει, αρκεί να πάρει κανονικό πόιντ γκαρντ

Ο Παναθηναϊκός δεν βιάζεται για την τελευταία του κίνηση, ωστόσο αυτό δεν θα κοστίσει αν ο παίκτης που θα αποκτηθεί, θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά.

Σχεδόν ολοκληρωμένο είναι το «παζλ» του νέου «τριφυλλιού» κι απομένει απλώς μία «πινελιά». Αυτή θα αφορά τον αθλητή ο οποίος θα αποκτηθεί για τη θέση «1». Μετά την περσινή ταλαιπωρία με την έλευση του Πιερ Τζάκσον ο οποίος δεν «κόλλησε» ποτέ με την ομάδα κι έφυγε γρήγορα για να ακολουθήσουν οι χρυσές μετριότητες τύπου Σάικς και Μακ, οι «πράσινοι» το ψάχνουν πολύ και κάνουν πολύ καλά.

Τα χρήματα που μπορούν να δοθούν για τον παίκτη που θα ενισχύσει την περιφέρεια των πρωταθλητών Ελλάδας είναι συγκεκριμένα και περιθώρια για υπερβάσεις δεν υπάρχουν. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να το έχουν όλοι στο νου τους. Διότι είναι ωραία τα... όνειρα για τον Μάικ Τζέιμς, αλλά πέρα του ότι είναι αμφίβολο κατά πόσο ταιριάζει στο ήδη υπάρχον ρόστερ, ταυτόχρονα οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι ρεαλιστικά ελάχιστες.

Ο Δημήτρης Πρίφτης γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον τις ανάγκες που έχει η ομάδα του στον «άσο» και γι' αυτόν το λόγο δεν βιάζεται. Άλλωστε πολλές φορές δημιουργούνται ευκαιρίες από το... πουθενά και παίκτες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα κοίταζαν προς τα μέρη μας, το κάνουν θέλοντας να κάνουν restart στην καριέρα τους.

Εκτός απροόπτου ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για έναν πόιντ γκαρντ με βασικά χαρακτηριστικά την οργάνωση, την καλή άμυνα και το αξιόπιστο μακρινό σουτ. Προφανώς και δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι και μάλιστα με το συμβόλαιο που μπορεί να προσφέρει το «τριφύλλι». Κάπως έτσι υπάρχει και η απόλυτη λογική καθυστέρηση.

Αυτή φυσικά θα ξεχαστεί, αν αποκτηθεί ένας κανονικός πόιντ γκαρντ ο οποίος θα μπορέσει να βοηθήσει να «μπει σε μία σειρά» το παιχνίδι των πρωταθλητών. Με απλά λόγια, δεν έχει καμία σημασία αν ο παίκτης θα αποκτηθεί στις αρχές ή τα τέλη του Σεπτέμβρη, αλλά αν θα μπορεί να αποτελέσει μία σταθερά που δεν θα οδηγήσει σε κινήσεις μέσα στη σεζόν που συνήθως απλώς ανακατεύουν τις ομάδες...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ