21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αρωμα Θεσσαλίας τριγυρίζει την Basket League

Το απίστευτο μπέρδεμα που όχι απλά συντηρείται, αλλά διαρκώς εντείνεται, σχετικά με τις ομάδες και τις κατηγορίες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έχει και μια παράμετρο που δεν αναδείχθηκε επαρκώς.

Μπορεί ο πολύς κόσμος να ασχολείται με το πλέον ηχηρό όνομα που εμπλέκεται σε αυτό το γαϊτανάκι, τον Ολυμπιακό και αυτό είναι λογικό, μπορεί το Λαύριο να είναι ο πρωταγωνιστής της πιο μεγάλης φαρσοκωμωδίας που έχει υπάρξει ποτέ στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά σε θέσεις μάχης είναι και η Θεσσαλία.

Αν επιβεβαιωθεί ο υποβιβασμός και των δύο ομάδων που τερμάτισαν στην κανονική διάρκεια στις τελευταίες θέσεις, δηλαδή χάσει οριστικά την θέση το Λαύριο, τότε η διαδικασία θέλει προσκλήσεις στις δύο ομάδες που έπονται στην τελική κατάταξη της Α2 των δύο που ανέβηκαν. Που σημαίνει στην Καστοριά που τελεί υπό διάλυση και στην Καρδίτσα, να οι πρώτοι Θεσσαλοί.

Αν υπάρξουν δύο αρνήσεις, κυρίως της Καρδίτσας αφού με τα όσα είναι γνωστά, της Καστοριάς πρέπει να θεωρείται δεδομένη, τότε η διαδικασία θα περάσει σε wild card, με πρόσκληση ενδιαφέροντος. Κι εκεί όλοι γνωρίζουν ότι ο Ερμής Αγιάς είναι σε θέση μάχης, αφού από καιρό ψαχνόταν και για εξαγορά ομάδας, αλλά αν του κάτσει και δωρεάν, σίγουρα θα το προτιμήσει...

Γι' αυτό πιθανότατα και τηρεί στάση αναμονής η Κύμη και δεν έχει ανακοινώσει κάτι, αφού με την Αγιά είναι οι επαφές. Ε, μετά το πολύ πολύ να ανέβει η Αγιά αντί του Λαυρίου αλλά να φύγει και η Κύμη και να ψάχνουμε έναν ακόμα, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. 

Εκτός κι αν  η έκτακτη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη επιφυλάξει άλλες εκπλήξεις. Μεγάλες. Που ΕΣΑΚΕ είναι αυτός, στην ημερήσια διάταξη τις έχει...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ