35.8 C
Athens
Τρίτη, 11 Ιουνίου, 2024

Αρχηγός στο All Star Game ο «εραστής» Γιάννης (vids+pics)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Λεμπρόν Τζέιμς θα είναι οι αρχηγοί στο φετινό All Star Game του ΝΒΑ, που θα λάβει χώρα στις 17 Φεβρουαρίου στο «Spectrum Center» της Σάρλοτ.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς σάρωσε στην ψηφοφορία και θα κληθεί, τώρα, να επιλέξει τους συμπαίκτες του στην ομάδα του. Το ίδιο θα κάνει και ο «βασιλιάς», ο οποίος θα διαλέξει πρώτος στη σειρά, καθώς συγκέντρωσε συνολικά τις περισσότερους ψήφους από το κοινό. «Ξέρω ποιον θα επιλέξω. Αρχικά θα επιλέξω τους βασικούς. Όλα έχουν σχέση με την αγάπη. Είμαι εραστής και όχι πολεμιστής, οπότε θα επιλέξω τον Τζόελ Εμπίντ. Εάν μπορέσω να επιλέξω στην ίδια ομάδα τον Εμπίντ και το Ράσελ Ουέστμπρουκ θα το κάνω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Greek Freak», μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Όσον αφορά στους αναπληρωματικούς, πρόσθεσε αστειευόμενος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μετά τους βασικούς θα επιλέξω τους συμπαίκτες μου. Το Μίντλετον και τον Μπλέντσο. Πρώτα θα επιλέξω τον Μπλέντσο, επειδή θα μου πασάρει περισσότερο την μπάλα και μετά τον Κρις». Μιλώντας σε σοβαρό ύφος, συμπλήρωσε: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να εκπροσωπήσω όσο καλύτερα μπορώ την πόλη του Μιλγουόκι, τον οργανισμό των Μπακς, τους συμπαίκτες μου και το ΝΒΑ. Εκτιμώ αυτό που έγινε και είμαι ευγνώμων που οι φίλαθλοι με ψήφισαν ως έναν από τους αρχηγούς στο All Star Game, το οποίο το παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Θα είναι πολύ όμορφο που θα επιλέξω εγώ στο ντραφτ. Θα κάνω τη δική μου ομάδα, αλλά θα προσπαθήσω να ζήσω τη στιγμή, να περάσω καλά και να απολαύσω όλη αυτή τη διαδικασία».

Βασικοί στην Ανατολή ψηφίστηκαν, ακόμα, οι Κάιρι Ίρβινγκ, Κέμπα Ουόκερ, Καουάι Λέοναρντ και Τζόελ Εμπίντ και στη Δύση οι Τζέιμς Χάρντεν, Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ και Πολ Τζορτζ. Οι συνολικά δεκατέσσερις αναπληρωματικοί θα προκύψουν από την ψηφοφορία των τριάντα προπονητών του ΝΒΑ και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν στις 31 Ιανουαρίου.

https://www.youtube.com/watch?v=R4tB1oBYeJ4

https://www.youtube.com/watch?v=uRlNfuP_E_Q



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ