20 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

“Αρχίσαμε καλά, αλλά έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας”

Γεια σας από το Ελσίνκι,


από εδώ έχει αρχίσει ένα πρωτόγνωρο για μένα ταξίδι, το πρώτο μου επίσημο τουρνουά με την Εθνική Ανδρών και θα επαναλάβω πόσο χαρούμενος είμαι που βρίσκομαι με αυτή την ομάδα, όπως είχα γράψει και στο προηγούμενο σημείωμά μου εν όψει της προετοιμασίας.


Είμαι εδώ αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου σε αυτή την ομάδα και να τη βοηθήσω όσο μπορώ ώστε όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα.
Αρχίσαμε τους αγώνες με το δεξί κι αυτό είναι το καλό, χωρίς αμφιβολία αφού είδαμε ότι υπήρξαν εκπλήξεις σε άλλα παιχνίδια, πάντα στις πρεμιέρες υπάρχουν κίνδυνοι. Πήραμε μια νίκη η οποία σίγουρα ήταν αναμενόμενη, δεν κάναμε κάτι το ιδιαίτερο αφού όπως φάνηκε και από την τελική διαφορά πόντων είναι μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά σίγουρα ήταν αναγκαία για να προχωρήσουμε μπροστά.


Κάθε νίκη προσφέρει στην ψυχολογία, όμως, έστω και μέσα από ένα θετικό αποτέλεσμα είδαμε ότι έγιναν λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσουμε γρήγορα. Ειδικά στην περίοδο που χάσαμε μια σημαντική υπέρ μας διαφορά και ίσως με άλλον αντίπαλο ένα τέτοιο κενό μας στοίχιζε και τη νίκη, αλλά γενικά υπήρξαν σημεία που θέλουν δουλειά για βελτίωση.


Πλέον κοιτάζουμε τη Γαλλία και είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτήν. Πρέπει να τους μελετήσουμε με προσοχή στο βίντεο, να δούμε το παιχνίδι τους με τη Φινλανδία και φυσικά τις οδηγίες που θα μας δώσουν οι προπονητές για την αντιμετώπισή τους και πάνω απ' όλα όπως είπα να διορθώσουμε τα δικά μας λάθη για να μπούμε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι.

Γιώργος



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ