25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Αρχίζουν οι «καραμπόλες» στις κατηγορίες

Αν και αύριο ξεκινάει επίσημα το καλοκαίρι του 2017, οι ανακατατάξεις στις Εθνικές κατηγορίες άρχισαν από νωρίς, και κανείς δεν γνωρίζει που θα σταματήσουν.

Το επερχόμενο deal ανάμεσα στον Φάρο Κερατσινίου και το Περιστέρι, για τον οποίο σας ενημέρωσε με αναλυτικό ρεπορτάζ το basketa.gr φέρνει τις πρώτες αλλαγές στην σύσταση των Εθνικών κατηγοριών. Συγκεκριμένα, το Περιστέρι μπορεί να κέρδισε αθλητικά την άνοδο του στην Α2 , κερδίζοντας το πρωτάθλημα στο Νότιο όμιλο της Β' Εθνικής, αλλά όπως φαίνεται θα προσπεράσει την δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία, και θα δώσει το παρών στην Basket Legue ως Φάρος Περιστερίου.

Έτσι, η θέση η οποία μένει κενή στην Α2 αναμένεται να δοθεί στην ομάδα που κέρδισε το μπαράζ της Β' Εθνικής, και αυτή είναι ο Παπάγου, με την επόμενη ομάδα η οποία παίρνει σειρά να είναι ο Ερμής Αγιάς.

Ωστόσο και στην Β' Εθνική θα μείνει κενή θέση, με τον ΚΑΟ Κορίνθου να είναι η ομάδα που νίκησε στο μπαράζ της τρίτης θέσης την Πεντέλη, και να είναι κοντά στην άνοδο του. Κενό υπάρχει και στην Γ' Εθνική, το οποίο αναμένεται επίσης να καλυφθεί από τα τοπικά πρωταθλήματα.

Πλέον, αναμένουμε και τις επερχόμενες ζυμώσεις, για να δούμε πως θα καταλήξουν οριστικά οι Εθνικές κατηγορίες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ