15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αρχή με Γιαννακόπουλο

Η επιστροφή του Θοδωρή Γιαννακόπουλου στους πάγκους της Γ' Εθνικής είναι γεγονός, με τον ταλαντούχο τεχνικό να αναλαμβάνει τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης και τις εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι να έρχονται άμεσα.

Ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος λαμβάνει την νέα του ευκαιρία, έχοντας ίσως... να τελειώσει κάτι που δεν είχε καταφέρει προ διετίας, όταν είχε παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο με την Kalamata BC, που φάνηκε πιο κοντά από οποιαδήποτε μεσσηνιακή ομάδα τα τελευταία χρόνια να καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες, αλλά αρκετές ατυχίες δεν την άφησαν να σταθεί. Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης είναι η νέα μεγάλη πρόκληση του Έλληνα προπονητή, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα και αναλαμβάνει την αποστολή της ανασύνταξης της ομάδας, μετά τον υποβιβασμό από τη Γ' Εθνική.

«Το Δ.Σ του Α.Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιαννακόπουλου Θεόδωρου ως επικεφαλής στο ανδρικό τμήμα. Άμεσος συνεργάτης παραμένει ο Κώστας Μεγαγιάννης. Το πιο πάνω τεχνικό δίδυμο θα έχει και την πλήρη εποπτεία και προπόνηση τόσο του εφηβικού τμήματος όσο και της ομάδας U20 παίκτες της οποίας θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της πλήρους ανανέωσης του ανδρικού τμήματος. Εκ του Δ.Σ.», ήταν η ανακοίνωση του Ικάρου Νέας Σμύρνης, με το Basketa.gr να σας έχει ενημερώσει με σχετικό του ρεπορτάζ από τις 14 Ιουνίου.

Από τη στιγμή αυτή, λοιπόν, αρχίζουν να δρομολογούνται πολύ πιο... ζωηρά όλες οι κινήσεις που έχουν σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι. Με την εμπιστοσύνη να δίνεται σε ένα «διψασμένο» τεχνικό με ταλέντο, ο Ίκαρος αναζητεί αντίστοιχους παίκτες, σημειώνοντας ήδη κινητικότητα και χωρίς να αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις, ώστε να στελεχωθεί το ρόστερ για την επόμενη Γ' Εθνική, με το σύλλογο να αγωνίζεται στο δεύτερο όμιλο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ