23.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Αρχή δίχως Τόμας και Λάνγκφορντ

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για μια κομβικής σημασίας «μάχη» στα Κανάρια Νησιά με την Γκραν Κανάρια (28/2), με τους Νικ Καλάθη και Ιωάννη Παπαπέτρου να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα, επιστρέφοντας από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ανδρών, ενώ οι ΝτεΣόν Τόμας και Κιθ Λάνγκφορντ δεν προπονήθηκαν για προληπτικούς λόγους, μην προκαλώντας ανησυχία στον Ρικ Πιτίνο.

Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε σήμερα (26/2) το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Γκραν Κανάρια για την 24η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα (28/2). Οι «πράσινοι», στο πιο καθοριστικό ταξίδι τους για τη σεζόν, μέχρι το επόμενο, βλέπουν μόνο το «διπλό», που θα τους κρατήσει όρθιους για την πρόκριση.

Πέραν των Νίκου Παππά και Ματ Λοτζέσκι, εκτός προπόνησης έμειναν οι ΝτεΣόν Τόμας και Κιθ Λάνγκφορντ. Ο πρώτος ταλαιπωρήθηκε από  ίωση, ωστόσο είναι καλύτερα και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ ο δεύτερος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έκανε θεραπεία για λόγους ξεκούρασης. Κανονικά προπονήθηκαν οι Νικ Καλάθης και Ιωάννης Παπαπέτρου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ