17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αρνείται πως υπάρχει θέμα Γκασόλ η Μπαρτσελόνα (vid)

Οι φήμες των τελευταίων ημερών θέλουν την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Πάου Γκασόλ για την επιστροφή του στην Ισπανία. Οι Καταλανοί, όμως, σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE, αρνούνται πως συζητάνε με τον παίκτη.

Η απάντηση σε σχετική ερώτηση στην παρουσίαση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον Γκασόλ, πως "είναι φίλος μου και όλος ο κόσμος ξέρει πόσο τον συμπαθώ" ήταν που άναψε φωτιές, κυρίως από τη στιγμή που πρόσθεσε πως "Δεν θα ήταν άσχημο υποθέτω. Είμαστε σε μία φάση που δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, δεν αξίζει τον κόπο να μιλάμε για κάθε όνομα που κυκλοφορεί".

Οι δηλώσεις του προέδρος της Μπαρτσελόνα, Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου έριξαν κι άλλο λάδι στη φωτιά, λέγοντας στο RAC1 πως "θα ήταν πολύ ωραίο να επιστρέψει ο παίκτης".

Ο εκπρόσωπος Τύπου των μπλαουγκράνα όμως αρνήθηκε πως υπάρχει τέτοια περίπτωση μιλώντας στο EFE. Σύμφωνα με την ίδια πηγή με την φυγή του Άντε Τόμιτς και την ανανέωση του Μπράντον Ντέιβιντ, η Μπαρτσελόνα χρειάζεται ένα πεντάρι, αλλά δεν σκέφτονται τον Πάου Γκασόλ.

Ο Ισπανός διεθνής αγωνίστηκε για τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2019, όταν και τραυματίστηκε και έμεινε εκτός. Θέλει να αγωνιστεί ένα χρόνο ακόμη για να μπορέσει να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021.

Να σημειωθεί πως σήμερα στην εκπομπή #Vamos του Movistar+, που μεταδίδει και τους αγώνες της Liga Endesa, αναφέρθηκε πως "υπάρχουν συζητήσεις, πως η συμφωνία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και πως ο Γκασόλ πριν επιστρέψει στην Ισπανία θα ήθελε να παίξει έστω ένα ή δύο παιχνίδια με τους Λέικερς πρώτα". Οπότε υπομονή και οι επόμενες μέρες θα δείξουν σε ποια κατεύθυνση κινούνται παίκτης και ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ