16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αρνήθηκε τον συμβιβασμό με την πόλη του Μιλγουόκι ο Μπράουν

Μέσω εκπροσώπου ο Στέρλινγκ Μπράουν απέρριψε τις 400.000 δολάρια που πρόσφερε η πόλη του Μιλγουόκι ως συμβιβασμό για την υπόθεση της αστυνομικής βίας με τον Αμερικανό γκαρντ σε ρόλο... θύματος.

Για την ακρίβεια στις αρχές του 2018 ο άσος των Μπακς είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης για μια δυσάρεστη είδηση, καθώς είχε πέσει θύμα αστυνομικής βίας από τους αστυνομικούς της πόλης χρησιμοποιώντας taser. Ο λόγος ήταν ότι πάρκαρε σε θέση αναπήρων με εκείνον να μην βγάζει τα χέρια από τις τσέπες στην προσπάθεια της αστυνομίας να τον συλλάβει.

Η πόλη του Μιλγουόκι έκανε την κίνησή της το τελευταίο διάστημα ώστε να κλείσει μια και καλή η υπόθεση, προσφέροντας στον άτυχο γκαρντ 400.000 δολάρια ώστε να μην συνεχιστεί το σίριαλ. Βέβαια η επιστολή της πρότασης συμβιβασμού από την πόλη δεν έδειχνε καμιά ανάληψη ευθυνών.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εξοργίσει τον Μπράουν και να αρνηθεί την πρόταση, καθώς θεωρεί την πόλη και την αστυνομία υπεύθυνους και ένοχους γι' αυτή την αδικαιολόγητη πράξη και μέσω του εκπροσώπου του έκανε γνωστή τη θέση του: «Ο κύριος Μπράουν αξίζει περισσότερα από μία απλή συγνώμη. Αυτός, όπως κάθε άνθρωπος, είναι πολίτης των ΗΠΑ και αξίζει να δικαιωθεί επειδή παραβιάστηκαν τα συνταγματικά του δικαιώματα. Δεν δικαιούται τίποτα λιγότερο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ