19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αρνήθηκαν να εμφανιστούν στο “The Last Dance” Μαλόουν και Ράσελ

Μπορεί να προβλήθηκαν και τα δέκα επεισόδια του ντοκιμαντέρ του Μάικλ Τζόρνταν και στο πως έφτασε στο έκτο δακτυλίδι όμως εντύπωση προκάλεσε ότι στα τελευταία δύο επεισόδια δεν εμφανίστηκαν ποτέ οι Καρλ Μαλόουν και Μπράιον Ράσελ.

Οι Γιούτα Τζαζ αποτέλεσαν τους μεγάλους αντιπάλους των Σικάγο Μπουλς αντιμετωπίζοντας τους δύο συνεχόμενες φορές στους τελικούς του ΝΒΑ με τον τίτλο να καταλήγει στα χέρια των «ταύρων» έπειτα από συγκλονιστικούς αγώνες.

Σε εκείνη την ομάδα των «μορμόνων» ξεχώριζε ο Καρλ Μαλόουν, ο οποίος το 1997 πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, ο Τζον Στόκτον και ο Μπράιον Ράσελ. ο οποίος έμελλε να είναι το θύμα του Μάικλ Τζόρνταν στο αλησμόνητο σουτ στους τελικούς του 1998 όπου ήταν η χαριστική βολή. Όμως μόνο ο Τζον Στόκτον εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ και μίλησε για εκείνες τις εποχές με τους άλλους δύο πρώην παίκτες να αρνούνται να εμφανιστούν σύμφωνα με τα λεγόμενα του σκηνοθέτη, Τζέισον Χέιρ:

«Ο Καρλ Μαλόουν αρνήθηκε να μιλήσει, αλλά δεν εξήγησε τον λόγο. Το έκανε μέσω τρίτου, ενώ τον προσεγγίσαμε αρκετές φορές. Βάλαμε τον Τζον Στόκτον να του μιλήσει επίσης, αλλά... τίποτα. Πίστεψέ με, εξαντλήσαμε κάθε δυνατό ενδεχόμενο. Ξεκινήσαμε τον Ιανουάριο του 2018 γι' αυτό το θέμα γιατί ξέραμε πόσο δύσκολο θα είναι όλο αυτό. Προσπαθούσα μέχρι τον προηγούμενο μήνα, μέχρι την τελευταία μέρα των γυρισμάτων. Κάναμε απόπειρα για το ενδεχόμενο να γίνει ένα γύρισμα μαζί με τον Τζον Στόκτον, μήπως νιώσει πιο άνετα έτσι, αλλά δεν πείστηκε» ενώ συνέχισε λέγοντας για τον Ράσελ:

«Αυτός είπε απλά ένα "όχι". Τίποτα παραπάνω. Ήξερε τι θα τον ρωτήσουμε, οπότε προφανώς δεν ήθελε να μπει σε αυτή τη διαδικασία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ