31.1 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Αρμάνι – Τρέντο 93-72: Περίπατος με Σιλντς οδηγό

Με τον Σέιβον Σιλντς να ξεχωρίζει, η Αρμάνι Μιλάνο διπλασίασε τις νίκες της στο ιταλικό πρωτάθλημα, επικρατώντας εύκολα της Τρέντο με 93-72.

Παράσταση για έναν ρόλο επιφύλασε το απόγευμα στο Μεδιολάνουμ Φόρουμ, καθώς η Αρμάνι μπήκε από νωρίς δυναμικά στον αγώνα, παίρνοντας το προβάδισμα με 7 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Πάνω σε αυτή τη διαφορά βάσισαν το παιχνίδι τους οι γηπεδούχοι, "χτίζοντας" μία διαφορά 15 πόντων στο τέλος του ημιχρόνου και δείχνοντας να καθαρίζουν την αναμέτρηση από το πρώτο εικοσάλεπτο. 

Αυτή η υποψία επιβεβαιώθηκε, καθώς η ομάδα του Έτορε Μεσίνα δεν δυσκολεύτηκε να διατηρήσει αλλά και να αυξήσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά, με το τελικό +21 (93-72) να την διατηρεί αήττητη μετά από δύο αγωνιστικές, την ώρα που η Τρέντο ακόμα περιμένει την πρώτη της νίκη στη νέα σεζόν.

Για την Αρμάνι, πρώτος σκόρερ και πρωταγωνιστής ήταν ο Σέιβον Σιλντς με 19 πόντους, ενώ ο Μορασίνι πρόσθεσε 13 πόντους. Από την άλλη, για την Τρέντο ο Ρέινολντς σκόραρε 15 πόντους, ενώ ο Μπράντφορντ πρόσθεσε 13 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ