16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αρμάνι-Ρεάλ 73-75: «Απόδραση» στο θρίλερ του Μιλάνου (pics,vids)

 

Με φανταστική απόδοση έξω από τα 6,75, η Ρεάλ πανηγύρισε το διπλό με 73-75 επί της Αρμάνι στο Mediolanum Forum. Οι Μαδριλένοι έλεγχαν την αναμέτρηση σε όλη τη διάρκεια, ευστόχησαν σε 13 τρίποντα με τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε πρωταγωνιστή που είχε 15 πόντους με 5 ριμπάουντ. Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο σουτ όμως, όπου ο Μάλκολμ Ντιλέινι αστόχησε σε τρίποντο για τη νίκη,έπειτα από εσκεμμένη χαμένη βολή του Χολ. Ο Φαμπιάν Κοζέρ πρόσθεσε άλλους 17 ( 4 τρίποντα) και κάπως έτσι οι Ισπανοί έφτασαν στη 13η νίκη τους στη διοργάνωση. Η Αρμάνι από την άλλη πλευρά είχε κάποια ξεσπάσματα,έκανε ένα φανταστικό ντεμαράζ στα τελευταία δύο λεπτά, αλλά της έλειψε η σταθερή απόδοση. Ο Σέβον Σίλντς είχε 18 πόντους, αλλά αποτέλεσε την μόνη σταθερή «πηγή» σκοραρίσματος. Με αυτή την ήττα οι Ιταλοί έπεσαν στο 10-6 πλέον και βρίσκονται στην 4η θέση, ενώ η Ρεάλ βρίσκεται μόνη δεύτερη, πίσω από την Μπατρσελόνα.  

 

Καμία από τις δύο ομάδες δεν ξεχώρισε στην πρώτη περίοδο. Οι Ιταλοί σούταραν δέκα βολές, με τον Νίκολο Μέλι να έχει έξι πόντους, ενώ η Ρεάλ είχε τρία τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο, με την Αρμάνι να έχει το ελάχιστο δυνατό προβάδισμα, με το σκορ στο 19-18. Με τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε να έχει 9 σερί πόντους, η Ρεάλ ήταν καλύτερη στο δεύτερο δεκάλεπτο. Γύρισε καλύτερα την μπάλα στην επίθεση, ακούμπησε τη μπάλα στο ζωγραφιστό με τον Ταβάρες και βρήκε έτσι αρκετά ελεύθερα τρίποντα ενώ ευστόχησε σε άλλα τέσσερα. Αντίθετα,η Αρμάνι σημείωσε μόλις 8 πόντους, γεγονός που συντέλεσε να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα στο -8 με το σκορ στο 27-35. Στην επανάληψη η ομάδα του Έτορε Μεσίνα μπήκε αποφασισμένη να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Οι Σίλντς και Ντιλέινι σημείωσαν τους 13 απο 21 πόντους της Μιλάνο στο τρίτο δεκάλεπτο. Μείωσε έτσι τη διαφορά στο - 4 (48-52) όμως οι Μαδρελένοι απάντησαν.Με δύο τρίποντα του Κοζέρ και ένα του Γιούλ έκλεισαν το δεκάλεπτο με ένα προβάδισμα εφτά πόντων(48-55) πηγαίνοντας στη τέταρτη περίοδο. Κάπως έτσι συνεχίστηκε και το τελευταίο δεκάλεπτο. Η Ρεάλ έλεγχε την αναμέτρηση, ενώ έφτασε να προηγηθεί με 11 πόντους 2 λεπτά πριν το τέλος.Εκεί όμως λίγο η χαλαρότητα των Ισπανών, λίγο η αυταπάρνηση της Μιλάνο έφεραν τα πάνω κάτω. Με ένα σερί 10-1 η Αρμάνι έφτασε στο -2. Ο Κοζέρ ευστόχησε σε μία βολή η Ρεάλ πήρε το ριμπάουντ, όμως ο Χάνγκα αστόχησε και στις δύο βολές. Με τρία δευτερόλπετα να μένουν,ο Ντέβον Χολ ευστόχησε στην πρώτη βολή, αστόχησε εσκεμμένα στη δεύτερη, οι Ιταλοί πήραν το ριμπάουντ, όμως ο Ντιλέινι αστόχησε και κάπως έτσι γράφτηκε ο επίλογος της αναμέτρησης. 

 

ΜΟΙΡΑΙΟΣ: Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο Αμερικανός γκαρντ αστόχησε στο τελευταίο τρίποντο που θα έδινε τη νίκη στην ομάδα του. Πέρα από αυτό όμως δεν ήταν καλός.Μέτρησε 9 πόντους με 4 τελικές πάσες, όμως είχε (0/4) τρίποντα (3/6) βολές, ενώ είχε και 4 λάθη. Σίγουρα μια βραδιά που θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα ο έμπειρος γκαρντ.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι φιλοξενούμενοι είχαν 13/27 τρίποντα (48%) και 15 τελικές πάσες. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι είχαν λιγότερα λάθη (12) οχτώ περισσότερες βολές (21-13) αλλά γενικά ήταν αρκετά άστοχοι σούταραν μόνο με 40% εντός πεδιάς, γεγονός που οδήγησε και στην έκτη ήττα.

 

 

 

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ