17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αρμάνι Μιλάνο: Tραυματισμός για Σιλντς

Πρόβλημα φαίνεται να προκύπτει στην Αρμάνι Μιλάνο, με τον Σαβόν Σίλντς, καθώς ο φορμαρισμένος γκαρντ των Μιλανέζων χτύπησε στο πρώτο παιχνίδι των πλέιοφς με την Τρέντο. Ανησυχία επικρατεί στον σύλλογο, ενόψει του φινάλε του Πρωταθλήματος αλλά και του Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο 26χρονος γκαρντ της Αρμάνι, ο οποίος ήταν και χθες πρωταγωνιστής για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα, στραβοπάτησε και απ'ό,τι φαίνεται αυτό δεν ήταν κάτι επιπόλαιο. Η ομάδα του Μιλάνου έβγαλε το πρωί της Παρασκευής (14/5) ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο Αμερικανός άσος έχει πρόβλημα στον μηρό, και αναμένεται να εξεταστεί τις επόμενες ημέρες. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι ο Σιλντς δεν θα βρίσκεται στον αποψινό δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του Ιταλικού πρωταθλήματος, και στην Αρμάνι όλοι εύχονται ότι θα είναι κάτι που δεν θα τον ταλαιπωρήσει για εκτεταμένο χρονικό διάστημα, μιας και σε δύο εβδομάδες η Μιλάνο έχει και το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο Ετόρε Μεσίνα δήλωσε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα: "Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο από όλα είναι ο τραυματισμός του Σιλντς. Έκανε μία περίεργη κίνηση και τώρα πρέπει να δούμε τι πρόβλημα έχει"

https://twitter.com/OlimpiaMI1936/status/1393156967770828803



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ