17.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αρμάνι Μιλάνο-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 83-73: Πιο συνεπείς στην… αγγαρεία οι Λομβαρδοί (vid)

Η Αρμάνι Μιλάνο νίκησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 83-73 και τερμάτισε στην τρίτη θέση του Final 4 της Ευρωλίγκας που διεξήχθη στην Κολωνία.

Οι Λομβαρδοί έδειξαν να το θέλουν περισσότερο από τους Ρώσους και πήραν μία νίκη γοήτρου, κάνοντας πιο «γλυκό» το φινάλε της παρουσίας τους στην τελική φάση της EuroLeague για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια.

Ο Ετόρε Μεσίνα δεν είχε στη διάθεσή του τον Μάλκολμ Ντιλέινι και τον Τζίτζι Ντατόμε. Αμφότεροι προτιμήθηκε να ξεκουραστούν ενόψει των τελικών της ιταλικής λίγκας. Στον αντίποδα ο Δημήτρης Ιτούδης προτίμησε να ξεκουράσει τον Ντάνιελ Χάκετ.

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν φανερό ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν «καιγόταν» για τη νίκη σ' ένα αδιάφορο αγώνα.

Αμφότεροι οι προπονητές δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα και στο ημίχρονο οι Ιταλοί είχαν προβάδισμα 40-34.

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να κάνουν μία προσπάθεια να πλησιάσουν, μειώνοντας 60-57 στο 30'.

Παρ' όλα αυτά οι Λομβαρδοί δεν ανησύχησαν ποτέ πραγματικά και η κόρνα της λήξης τους βρήκε νικητές με 83-73.

Ο ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΤΣΟΦ: Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ πραγματοποίησε ένα σπουδαίο Final 4 και ήταν εξαιρετικός τόσο στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα όσο και στον μικρό τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο έμπειρος Σέρβος φόργουορντ σημείωσε 14 πόντους, όσους και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Για τους ηττημένους 18 πέτυχε ο Τόκο Σενγκέλια ο οποίος επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις μετά την κάκιστη απόδοσή του στον ημιτελικό με την Εφές.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν άριστα προετοιμασμένη στα μακρινά σουτ ενόψει του Final 4. Δεν είναι τυχαίο ότι σούταρε ξανά με σπουδαίο ποσοστό (11/22, 50%), ενώ δύο μέρες πριν είχε αστοχήσει σ' ένα περισσότερο (11/23). Κάπως έτσι πήρε την εύκολη νίκη στο μικρό τελικό.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ