23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Ποτζέκο συνεργάτης του Μεσίνα!

Η Αρμάνι Μιλάνο προχώρησε σε μία κίνηση που δεν είναι και τόσο συνηθισμένη στην Ευρώπη, αλλά αντίθεται είναι μάλλον μέρος της... καθημερινότητας στο ΝΒΑ. Ανακοίνωσε πως συνεργάτης του Ετόρε Μεσίνα στον πάγκο θα είναι ένας ουσιαστικά πρώτος προπονητής, ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο.

Η κίνηση είναι σπάνια και από την πλευρά του Ποτζέκο, ο οποίος διέγραφε ήδη την επιτυχημένη δική του πορεία στην Ντινάμο Σάσαρι με το δικό του ξεχωριστό και ιδιαίτερα έντονο στυλ. Είναι ο δεύτερος στο τεχνικό επιτελείο των Μιλανέζων έχει δουλέψε ως παίκτης με τον Μεσίνα, μετά τον Μάρκο Εσπόζιτο.

"Σε αυτή τη φάση της καριέρας μου, το να δουλέψω με τον Ετόρε Μεσίνα ήρθε στην καλύτερη δυνατή στιγμή. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο", τόνισε ο Ποτζέκο και πρόσθεσε: "Προσεγγίζω αυτό το ταξίδι με ενθουσιασμό, ταπεινότητα και μια ισχυρή αίσθηση ευθύνης. Η δουλειά μου θα είναι η ίδια δουλειά με όλους τους συνεργάτες εδώ. Να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες για τον προπονητή να πάρει τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για την ομάδα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ