23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αρμάνι Μιλάνο: Επισήμως δικός της ο Μπέντιλ

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτηση του Μπεν Μπέντιλ. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ξεκίνησε τη σεζόν στην Μπαχτσέσεχιρ και όπως όλα δείχνουν θα την ολοκληρώσει στην ιταλική ομάδα, στην οποία βρίσκεται κι ένας άλλος πρώην "πράσινος", ο Ντίνος Μήτογλου.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος, general manager, της Μιλάνο τόνισε: "Η προσθήκη του Μπέντιλ μας επιτρέπει να προσθέσουμε στο ρόστερ έναν παίκτη νέο, αθλητικό που μπορεί να βοηθήσει με διαφορετικούς τρόπους". Ο ίδιος ο Μπέντιλ δήλωσε: "Και μόνο το να δέχεσαι μία κλήση από αυτήν την ομάδα και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της είναι ευλογία. Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία και είμαι έτοιμη να την αρπάξω και να βοηθήσω άμεσα. Ανυπομονώ να αρχίσω".

Ο Μπέντιλ άρχισε την καριέρα του στην πατρίδα του, στην Γκάνα και μεταμόκισε στις ΗΠΑ όταν ήταν 15 χρονών με το πρόγραμμα Hoops Care Association.Πήγε κολλέγιο στο Πρόβιντενς, επιλέχθηκε από τους Σέλτικς στο 51 του ντραφτ το 2016, έπαιξε στην G League και στη συνέχεια στην Κίνα, πριν μετακόμισε στην Ελλάδα για το Περιστέρι. Από εκεί το καλοκαίρι του 2019 έδωσε τα χέρια με τον Παναθηναϊκό, όπου έμεινε για δύο χρόνια. Στην Μπαχτσέσεχιμ φέτος είχε μέσο όρο 12 πόντους και 4.4 ριμπάουντ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ