22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

«Αρμάνι και Ουίλμπεκιν συζητούν λόγω των μειώσεων στη Μακάμπι»

Φωτιά στα μεταγραφικά σενάρια βάζει σήμερα ισπανικό δημοσίευμα αναφέροντας ότι η Αρμάνι Μιλάνο έχει ξεκινήσει έναν κύκλο επαφών με τον Σκότι Ουίλμπεκιν εκμεταλλευόμενη τα οικονομικά προβλήματα που δημιούργησε ο κορονοϊός στη Μακάμπι.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα του ισπανικού «encestando» αναφέρει ότι οι Μιλανέζοι έχουν ως βασικό στόχο για την ενίσχυση της περιφερειακής τους γραμμής τον Ουίλμπεκιν ο οποίος πριν λίγους μήνες ανανέωσε με τους Ισραηλινούς το συμβόλαιό του όπου προβλέπει δύο εκατομμύρια ετησίως.

Όμως η έξαρση του κορονοϊού άλλαξε τα δεδομένα για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες ανακοινώνοντας την επιβολή μειώσεων στους μισθούς των παικτών τους από την επόμενη σεζόν όπως η Μπασκόνια, η Ζαλγκίρις και η Μακάμπι.

Οπότε η ομάδα του λαού δεν φαίνεται ότι πλέον μπορεί να αντέξει το νέο συμβόλαιο του Ουίλμπεκιν και ήδη ψάχνει την επόμενη μπασκετική του στέγη. Η Αρμάνι δείχνει ότι μπορεί να καλύψει τα θέλω του Αμερικανού γκαρντ με τον Ετόρε Μεσίνα να τον υπολογίζει ως τον ιδανικό παρτενέρ του Σέρχι Ροντρίγκεθ, καθώς ο Νέντοβιτς και ο Σάικς πρόκειται να αποτελέσουν παρελθόν από το Μιλάνο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ