20.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Αρμάνι διώξ’τους» Vs «Δεν βλέπω γιατί να φύγω»

Ο Τζιόρτζιο Αρμάνι διοικεί μια αυτοκρατορία ένδυσης και θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους στην ιστορία της μόδας και όχι άδικα! Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει πως είναι απείρως δυσκολότερο να διοικήσεις μια απλή (;) ομάδα μπάσκετ. Και φέτος τα πράγματα «αγρίεψαν» ακόμη περισσότερο.

Ο ίδιος παραμένει ευγενής και δεν έχει πάρει θέση. Μετά την δεύτερη εντός έδρας ήττα της ομάδας του και ενώ το γήπεδο «έβραζε» εναντίον αυτών που έχει ο ίδιος ορίσει ως διοίκηση και παίρνουν τις αποφάσεις, στάθηκε όπως το συνηθίζει έξω από τη γραμμή, στο κέντρο του γηπέδου και έδωσε το χέρι σε έναν έναν τους παίκτες. Τα πράγματα όμως έγιναν ακόμη χειρότερα μετά τον αποκλεισμό από την Τρέντο στους ημιτελικούς των playoffs της Ιταλίας.

Οι αποδοκιμασίες και τα πανώ ακολούθησαν και εκτός έδρας, έστω μια μικρή μερίδα φιλάθλων, που όμως έκανα αισθητή την παρουσία τους στην εξέδρα. Τι ζητούσαν; Απομάκρυνση όλων. Εκτός του Τζιόρτζιο φυσικά, που δαπανά ένα (και δύο και τρία) τσουβάλια ευρώ κάθε χρόνο για την ομάδα και προκοπή δεν βλέπει.

«Με όλα αυτά χρήματα που δίνεις, αυτό είναι το αποτέλεσμα;» «Αρμάνι, διώξ’τους όλους ή φύγε κι εσύ», «Κουραστήκαμε από αυτή την  @@@@ εικόνα». Ήταν μόνο τρεις από τις ευγενικές... παραινέσεις της εξέδρας, η οποία παλιότερα έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει θέμα με τον ιδιοκτήτη, αλλά με τον τρόπο που διοικείται η ομάδα από αυτούς που έχουν αναλάβει τα ηνία.

Ρέπεσα: «Είμαι ήρεμος»

Ο Γιασμίν Ρέπεσα έχει τη δική του οπτική γωνία για όλα αυτά. Ο Κροάτης προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, αφού έδωσε συγχαρήτηρια στην Τρέντο για την πρόκριση στους τελικούς (όπου περιμένει το νικητή της σειράς Βενέτσια – Αβελίνο) και επικαλέστηκε τα προβλήματα που είχε η ομάδα με τραυματισμούς (αλλά και την απομάκρνση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, την οποία δεν ανέφερε), ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο «για τη στενοχώρια που του έδωσε», αλλά πρόσθεσε πως τα έχει καλά με τον εαυτό του: «Η περιπέτειά μου με την Ολίμπια; Όλοι με ξέρουν. Είμαι περήφανος και υπεύθυνος. Ως προπονητής της ομάδας θα πάω σήμερα σπίτι μου και θα κοιτάξω ήρεμος τον καθρέφτη μου. Έκανα λάθη, αλλά έκανα αυτό που θεωρώ σωστό. Οι ομάδες έχουν ηθική, άμυνα και δίνουν ευκαιρίες σε όλους. Δεν βλέπω γιατί να τελειώσει αυτή η εμπειρία. Αν η ομάδα αποφασίσει διαφορετικά δεν έχω πρόβλημα. Υπήρχαν τραυματισμοί, ακόμη και ο Πάσκολο προσπάθησε να αγωνιστεί, αλλά θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση μηνίσκου. Αλλά δεν αναζητώ δικαιολογίες που δεν υπάρχουν. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι και είναι απογοητευτικό.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ