24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αρης: Η «ντρίπλα» που έφερε παράταση της απολογίας

Ο Αρης το παλεύει με νομικά μέσα για να αποφύγει την ποινή που προβλέπεται για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού από την ΕΕΑ και σε πρώτη φάση, πέτυχε μια παράταση της απολογίας του στην αθλητική δικαστή του ΕΣΑΚΕ που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσέφυγαν χθες στα διοικητικά δικαστήρια, σε βάρος της απόφασης της Επιτροπής. Αυτό σημαίνει, ότι αμφισβητούν την βασική απόφαση, αφού επί της ουσίας ο ΕΣΑΚΕ αντιστοιχεί το πόρισμα της ΕΕΑ με το ποινολόγιό του, το οποίο έχει εγκριθεί κιόλας από την Πολιτεία. Κατ' επέκταση, η ποινή που επιβάλλει ο ΕΣΑΚΕ, όπως έκανε στις περιπτώσεις των Ηρακλή, Κολοσσού και Απόλλωνα Πάτρας δεν έχει... γκρίζα τοπία, είναι απλή εφαρμογή της πρωτόδικης απόφασης της ΕΕΑ που είναι και αυτή που μπορεί να αμφισβητηθεί.

Με την προσφυγή αυτή, λοιπόν, ο Αρης πέτυχε σήμερα το λογικό, να πάρει αναβολή για τις 21 Δεκεμβρίου από τον ΕΣΑΚΕ, αφού δεν θα είχε νόημα να απολογηθεί για μια υπόθεση που δεν έχει κριθεί τελεσίδικα. Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» προσδοκούν να πέσει η απόφαση στην οποία η ΕΕΑ επέμεινε δις, αφού είχε απορρίψει και την αίτηση «θεραπείας» και να γλιτώσει έτσι μια ποινή που αν επιβληθεί προβλέπεται να... πονέσει, βαθμολογικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ