17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αρης: Δικός του ο Χάνλαν, επιστρέφει και ο Πουλιανίτης (vid)

Ο Αρης έχει δρόμο ακόμα για να «σβήσει» όλα τα Ban που υπάρχουν σε βάρος του και να μπορέσει να κάνει μεταγραφές. Η διοίκηση της ομάδας όμως έχει δείξει ότι δουλεύει μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση έχοντας ήδη αφαιρέσει τους μισούς... βραχνάδες και ο Γιάννης Καστρίτης στελεχώνει ένα ρόστερ για να είναι έτοιμος για την επικείμενη έναρξη της προετοιμασίας.

 

Ο Ελληνας προπονητής συνεχίζει την ενίσχυση με δύο παλιούς γνώριμους, ο ένας δικός του και του Αρη, ο άλλος μόνο δικός του. Ο Ολίβιε Χάνλαν αλλάζει ομάδα στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να δώσει μεγάλη ισχύ στο σκοράρισμα του Αρη, ενώ ο Στέλιος Πουλιανίτης επιστρέφει για την τρίτη του θητεία στον Αρη.

Με τον 26χρονο Ελληνα γκαρντ, το παράδοξο είναι ότι ο Καστρίτης δεν έχει συνεργαστεί στον Αρη, αλλά στην Κύμη. Ο Πουλιανίτης πανηγύρισε πέρυσι το πρωτάθλημα της Α2 με τον Απόλλωνα Πάτρας και επιστρέφει τώρα στον Αρη για να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό. 

Με τον 28χρονο Καναδό Ολι Χάνλαν, ο Καστρίτης είχε συνεργαστεί στον Ηρακλή και τώρα θα τον πάρει κοντά του και στον Αρη. Ο Χάνλαν είχε πέρυσι μέσο όρο πόντων περίπου 14 στον Ηρακλή και ο Αρης θα ποντάρει πολλά πάνω του στην απαιτητική σεζόν που έρχεται.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ