16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αργοναύτες Αγρινίου: Συνεχίζει και η Δασκάλου

Στους Αργοναύτες Αγρινίου θα συνεχίσει την καριέρα της η Ελευθερία Δασκάλου, εν όψει της καινούριας σεζόν και της συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Η 25άχρονη γκαρντ επέκτεινε για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό της με το συγκρότημα από την Αιτωλοακαρνανία, στο οποίο αγωνίζεται από το 2019, μετά την επιστροφή της από τη Θεσσαλονίκη, ενώ εκεί είχε κάνει και τα πρώτα βήματά της στο μπάσκετ.

Η ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Αργοναύτες Αγρινίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία με την αθλήτρια Ελευθερία Δασκάλου. Η Ελευθερία είναι γεννημένη στις 10 Δεκεμβρίου του 1995 και αγωνίζεται στις θέσεις "3" και "4". Ξεκίνησε την καριέρα της στον Α.Ο. Αγρινίου, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα μας, στη Θεσσαλονίκη, όπου ανήκε στο Μαντουλίδη και επέστρεψε στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Της ευχόμαστε και τη νέα χρονιά υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Με τιμή, το Δ.Σ. του Α.Σ. Αργοναύτες Αγρινίου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ