17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αργοναύτες Αγρινίου: Έμεινε και η Πιστιόλα

Οι Αργοναύτες Αγρινίου, που θα αγωνιστούν για δεύτερη χρονιά στην ιστορία τους στην Α2 Γυναικών, ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους και με την Άννα Πιστιόλα.

Μετά τις Μαριάνθη Καραγιάννη και Κωνσταντίνα Στεργίου και η νεαρή γκαρντ επέκτεινε το συμβόλαιό της με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας και θα την ενισχύσει την καινούρια σεζόν, όχι μόνο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ αλλά και στο πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Η ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Αργοναύτες Αγρινίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Άννα Πιστιόλα. Η Άννα είναι γεννημένη στις 7 Φεβρουαρίου του 2004, αγωνίζεται στις θέσεις "1" και "2" και θα βρεθεί και στην πρώτη ομάδα, καθώς και στην ομάδα Νεανίδων του συλλόγου μας. Αποκτήθηκε πέρυσι από την ομάδα μας και έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον της ανήκει. Της ευχόμαστε και τη νέα χρονιά υγεία και επιτυχίες με τα χρώματά της ομάδας μας. Με τιμή, το Δ.Σ. του Α.Σ. Αργοναύτες Αγρινίου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ