17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αργεντινή-Ιαπωνία 97-77: «Έκλεισε» την 8άδα (vids)

Η Αργεντινή κέρδισε με 97-77 την Ιαπωνία στη «Saitama Super Arena» κι έγινε η όγδοη και τελευταία ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Ολυμπιακού Τουρνουά Ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Εκτός συνέχειας έμειναν οι «οικοδεσπότες». Τώρα, θα γίνει κλήρωση για να καταρτιστούν τα ζευγάρια στους «8», στους οποίους έχουν ήδη περάσει οι Γαλλία, Σλοβενία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία. Δεν συνεχίζουν, στην ιαπωνική πρωτεύουσα, ούτε οι Τσεχία, Νιγηρία και Ιράν.

Οι παίκτες του Σέρχιο Ερνάντεζ πήραν εξ αρχής τα «ηνία» στο σκορ και τα διατήρησαν μέχρι τέλους, με το Λουίς Σκόλα να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 23π., ενώ είχε και δέκα ριμπάουντ. Επίσης «διπλός», με 17π. και έντεκα ασίστ (συν εφτά ριμπάουντ), ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο. Άλλους 16π. είχε ο Γκάμπριελ Ντεκ και 14π. με εφτά ριμπάουντ ο Μάρκος Ντέλια. Άστοχος ήταν ο Ρούι Χατσιμούρα (13π., έντεκα ριμπάουντ), από πλευράς ηττημένων. Ο Γιουντάι Μπάμπα σκόραρε 18π. και μάζεψε και εφτά ριμπάουντ και ο Γιούτα Γουατανάμπε είχε 17π. και εννέα ριμπάουντ.

Δεκάλεπτα: 26-16, 46-38, 65-53, 97-77.
Δείτε, εδώ, το στατιστικό.

https://www.youtube.com/watch?v=7EFNWY4WrEY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ