14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αρβανίτης: “Από του χρόνου η εγγυητική”

Ο Λευτέρης Αρβανίτης, πρόεδρος του ερασιτέχνη Άρη, έδωσε συνέντευξη Τύπου στο "Αλεξάνδρειο Μέλαθρο" και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που αφορούν την ΚΑΕ. Επί τάπητος τέθηκαν μεταγραφές, μπαν, Αλεξάνδρειο, προϋπολογισμός και κάρτες διαρκείας. Δείτε τι είπε για κάποια από τα βασικότερα θέματα που απασχολούν τους "κιτρινόμαυρους", που προσπαθούν να αλλάξουν σελίδα και να βάλουν νέες βάσεις για τη σεζόν 2020-21 και το μέλλον.

Οι Αρειανοί παράγοντες και οι πολυμετοχικότητα: "Έχουμε έρθει σε επαφή με κάποιους Αρειανούς παράγοντες, που πάντα στήριζαν. Πέρυσι είχαν βάλει οι συγκεκριμένοι περίπου 200.000 ευρώ. Χρειάζονται κι άλλα χρήματα πέρα από αυτούς τους ανθρώπους. Στοχεύουμε για το ίδιο ποσό, ίσως και για λίγο παραπάνω. Οι ανάγκες είναι μεγάλες, τις έχουμε εξηγήσει. Γι' αυτό υπάρχει και η πολυμετοχικότητα".

Κάρτες διαρκείας: "Θέλουμε να ανακοινώσουμε τις κάρτες διαρκείας και τη διάθεσή τους, αλλά υπάρχει ρευστότητα. Μπορούμε να πούμε σήμερα ότι θα παίξουμε με κόσμο και αύριο να αλλάξει. Μπορεί να γίνει μια σύνδεση με το ARIS TV. Τα διαρκείας είναι βασικό έσοδο των ομάδων".

ARIS TV: "Θέλουμε την κεντρική διαχείριση, αλλά θα πρέπει να γίνει σωστά. Αν δεν γίνει πράξη, έχουν ήδη κάνει κάποιες επαφές για να δημιουργήσουμε το ARIS TV. Όλα όμως είναι σε άμεση συνάρτηση με την κεντρική διαχείριση. Ελπίζουμε σε πολλά έσοδα. Ίσως και διπλάσιο ποσό από το φετινό τηλεοπτικό συμβόλαιο".

Διακανονισμοί και ban: "Η FIBA ξέρει πως έχουμε ξανακάνει διακανονισμούς. Υπάρχει καλή ψυχολογία. Έχουμε μια τηλεδιάσκεψη μέσα στην εβδομάδα για να φτάσουμε σε μία λύση. Μιλάμε και με την ΕΟΚ παράλληλα. Η Διεθνής Ομοσπονδία θα πρέπει να αποδείξει πως δεν είναι μαγαζάκι των μανατζαραίων και των δικηγόρων και να επιτρέψει να γίνουν πληρωμές με διακανονισμούς. Αν περιμένεις χρήματα από κάπου πρέπει να το αφήσεις να δουλεύει για να μπορέσει να παράγει. Η FIBA θα πρέπει να αποδείξει κάποια πράγματα και να μη λειτουργεί με διαφορετικά μέτρα και σταθμά".

Το "Αλεξάνδρειο Μέλαθρο": "Το Υπουργείο έχει παραλάβει θετική εισήγηση του ΕΑΚ για ανανέωση της παραχώρησης του Παλέ για άλλα 49 χρόνια. Έχει δοθεί σε νομικούς συμβούλους, ώστε να συνταχθεί το συμφωνητικό και να προχωρήσει η παραχώρηση. Είναι κάτι που συμπεριλαμβάνεται στις δράσεις που είχαμε πει ότι θα κάνουμε και είναι κάτι που θα βοηθήσει και τον ΑΣ και την ΚΑΕ. Την Παρασκευή υπάρχει ένα ραντεβού με εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων, για να δούμε πως μπορούμε να το αξιοποιήσουμε".

Προϋπολογισμός: "Οι ομάδες τα δύο τελευταία χρόνια ήταν ακριβές. Φέτος θα προχωρήσουμε με αυτά που μπορούμε. Χαμηλό μπάτζετ, πρόσωπα, χαρακτήες. Ξέρουμε να φτιάχνουμε ομάδες με λίγα χρήματα. Στο μπάσκετ παίζει ρόλο η χημεία. Ο Πρίφτης τα έλεγε και τον λοιδορούσαν κάποιοι. Η ομάδα που θα κάνουμε θα είναι ανταγωνιστική. Δεν θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα κινδυνεύσει".

Από του χρόνου η εγγυητική: "Στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκαν σημαντικά πράγματα. Το ευχάριστο είναι πως η εγγυητική των 140.000 πάει για τη σεζόν 2021-22. Οι διακονισμοί της περσινής χρονιάς όμως πρέπει να γίνουν φέτος".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ