19.7 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αρίνας: «Πρέπει να μάθει μπάσκετ ο Γιάννης»

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας φιλοξενήθηκε σε podcast και υποστήριξε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρέπει να μάθει μπάσκετ εάν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα του ΝΒΑ ενώ εξέφρασε τη γνώμη του και για την ανταλλαγή του Ουέστμπρουκ και του Ουόλ.

Ο άλλοτε σταρ του ΝΒΑ, Γκίλμπερτ Αρίνας, βρέθηκε στο podcast “Club Shay Shay” και εστίασε στον δις MVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο και όταν ρωτήθηκε για το τι χρειάζεται ο Έλληνας παίκτης για να κατακτήσει το πρωτάθλημα απάντησε χωρίς δισταγμό ότι πρέπει να μάθει να παίζει μπάσκετ.

Βέβαια στη συνέχεια ο Αρίνας εξήγησε την άποψή του αυτή: «Για να είμαι ειλικρινής, ο Γιάννης είναι ο Τζέιμς Χάρντεν της ανατολικής περιφέρειας. Ό,τι είναι ο Χάρντεν στη Δύση, αντίστοιχα το κάνει ο Γιάννης εκεί πέρα.Έχεις έναν παίκτη που δεν είναι πόιντ γκαρντ, κυριαρχεί με την μπάλα και παίζει με ένα στυλ. Και ποιο είναι αυτό; “Θα προσπαθήσω να περάσω όλους τους ψηλούς που δεν μπορούν να κινηθούν εκτός ντρίμπλας, θα κάνω το Euro Step και θα καρφώσω”. Αυτό είναι καταπληκτικό στην κανονική περίοδο, αλλά όταν το γήπεδο “μικραίνει” στα πλέι οφ, δεν μπορείς να το πετύχεις άλλο».

Ση συνέχεια τόνισε: «Εκτός κι αν μάθει να παίζει με την πλάτη στο καλάθι, κι όταν ποστάρει αναγκάζει τις αντίπαλες ομάδες να κινούνται, τότε ο Μίντλετον θα έχει πιο εύκολα τρίποντα, τότε θα υπάρχουν πιο πολλές καταστάσεις ένας εναντίον ενός, τότε μπορείς να σκοράρεις, τότε μπορείς να κάνεις αυτά τα μικρά πράγματα».

Στο τέλος μίλησε για την περίφημη ανταλλαγή του Ουέστρμπρουκ με τον Ουόλ υποστηρίζοντας: «Νομίζω πως οι Ουίζαρντς κέρδισαν για λίγο από αυτήν την ανταλλαγή. Μπορεί ο Ράσελ να χρειάζεται την μπάλα αλλά δεν την “ταλαιπωρεί”. Δεν χρειάζεται πολλές ντρίμπλες για να κάνει αυτό που προσπαθεί. Πάει κατευθείαν σε αυτό που θέλει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ