19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Αρέσουν στον Πρίφτη Κούλπεπερ και Ουόρεν

Η αποχώρηση του Μάικλ Τζένκινς σε συνδυασμό με τη λύση του συμβολαίου του Τζαμόν Γκόρντον έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό κενό στο «back court» του Άρη. Κενό που η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να κλείσει το συντομότερο δυνατό, καθώς η κανονική περίοδος μπαίνει στην τελική ευθεία.

 

Ο Άρης ωστόσο όπως όλα δείχνουν, θα αναγκαστεί να δώσει το κρίσιμο για τη μάχη της 4άδας παιχνίδι με τον Κολοσσό το Σάββατο στη Ρόδο, χωρίς να ενισχυθεί. Η προσπάθεια αναζήτησης του καταλληλότερου παίκτη δεν είναι εύκολη υπόθεση δεδομένου ότι και η αγορά δεν προσφέρει σε αυτήν την εποχή πολλές λύσεις. Στο προσκήνιο έχουν προκύψει κατά βάση δύο Αμερικανοί που ενδιαφέρουν τον Δημήτρη Πρίφτη.

 

Η πρώτη περίπτωση είναι αυτή του Ράντι Κούλπεπερ. Πρόκειται για 28χρονο γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα που αναδείχτηκε μάλιστα πρώτος σκόρερ της VTB με την Κράσνι το 2015 με μέσο όρο 21 πόντων. Φέτος άρχισε τη σεζόν με την Μπαλικεσίρ έχοντας 14,6 πόντους και 2,9 ασίστ όμως αποχώρησε λόγω των οικονομικών οφειλών που υπήρχαν από την τουρκική ομάδα.

 

Η άλλη περίπτωση που απασχολεί τον Άρη, είναι αυτή του Ουίλι Ουόρεν. Πρόκειται για «κόμπο» γκαρντ με ευρωπαϊκή επίσης εμπειρία που στην αρχή της καριέρας του έκανε 19 παιχνίδια στο ΝΒΑ με τους Κλίπερς (2010-11) ενώ στην τελευταία διετία έπαιξε στην Κίνα.

 

Τον προπονητή του Άρη απασχόλησε και ο Ντουάιτ Χάρντι που ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Τραμπζονσπόρ το οποίο δεν μπορεί να σπάσει, δεδομένου ότι εισπράττει 45 χιλ.δολάρια κάθε μήνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ