20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αρέσει ο Λιόνας, δυσκολίες για Λαμπρόπουλο

Ο Γλαύκος συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Βουρνά, με τον Θανάση Λιόνα να μοιάζει δυνατό φαβορί για την αντικατάστασή του, ενώ στο «μέτωπο» του Βασίλη Λαμπρόπουλου η κατάσταση δεν είναι εύκολη.

Η απόλυτα επιτυχημένη χρονιά του Γλαύκου, που τελείωσε με το επίτευγμα της ανόδου στη Β' Εθνική, ακολουθείται από κρίσιμες ημέρες, αναφορικά με το πώς θα «χτιστεί» για την επόμενη πρόκλησή του. Κι αυτό, γιατί οι Αχαιοί έχουν λύσει τη συνεργασία τους με τον Νίκο Βουρνά, ψάχνοντας τον επόμενο προπονητή, που θα καθοδηγήσει την ομάδα στην απαιτητική τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Ο Θανάσης Λιόνας μοιάζει να είναι η επικρατέστερη περίπτωση, με τον Έλληνα τεχνικό να αποτελεί, όπως φαίνεται, την προτεραιότητα του συλλόγου για τον πάγκο. Μετά από 1.5 χρόνο, όπου η Αχαγιά είχε σημειώσει εξαιρετική παρουσία επί των ημερών του, ο ίδιος μοιάζει να παίρνει τη δική του... επιβράβευση, με τη διοίκηση του Γλαύκου να είναι έτοιμη να του εμπιστευτεί τα «κλειδιά».

Στην πατρινή ομάδα, βέβαια, έχουν κι άλλο ένα σημαντικό ζήτημα, που έχει προκύψει μπροστά τους. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, συγκεκριμένα, ακούει πολλές «σειρήνες», μετά τις δύο τρομερές του χρονιές με την φανέλα του Γλαύκου, κάτι που καθιστά δύσκολη την υπόθεση της ανανέωσής του. Κάτι τέτοιο σημαίνει, βέβαια, ότι οι επόμενες μέρες γίνονται καθοριστικές, καθώς και μόνο από τα δύο «μέτωπα» που αναφέρθηκαν, κρίνεται το πώς θα κινηθεί ο σύλλογος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ