19 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Απών λόγω κορονοϊού και ο Κόνατον

Ο Έρικ Μπλέντσο ήταν το πρώτο θετικό κρούσμα στους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Πατ Κόνατον είναι το δεύτερο για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όπως αναφέρει η Milwaukee Journal Sentinel, η οποία φιλοξενεί και δηλώσεις του γκαρντ των "ελαφιών", ο παίκτης δεν ταξίδεψε, καθώς το τεστ για κορονοϊό στο οποίο υποβλήθηκε έδωσε θετικό αποτέλεσμα.

"Δεν ταξίδεψα με την ομάδα γιατί βρήκα θετικός στον COVID-19. Είμαι υγιής και νιώθω καλά και ανυπομονώ να ξαναβρεθώ με τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι βρίσκονται στο Ορλάντο, μόλις πάρω το οκ σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγείας του ΝΒΑ".

Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπάντενχόλζερ δήλωσε χθες (19/7) πως ο Μπλέντσο είναι πολύ κοντά στην επιστροφή. Εν αναμονή των δύο παικτών οι Μπακς θα έχουν σε πρώτο πλάνο τους Χιλ, Μάθιους, ΝτιΒιντσέντζο, Μπράουν και Μέσισον, ενώ θα δοκιμάσουν και πιο ψηλά σχήματα με παίκτες όπως ο Κρις Μίντλετον και ο Κάιλ Κόρβερ να βγαίνουν στην περιφέρεια.

Το πρώτο προγραμματισμένο φιλικό των Μπακς είναι για την Πέμπτη (23/7) απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς. Τα επίσημα παιχνίδια τους αρχίζουν στις 31 Ιουλίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ