23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Από το Τέξας στο Final 8 (vid)

Η ΑΕΚ μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει ως την κορυφή στο Final 8 με την Σαν Πάμπλο Μπούργος να τη σταματά στον τελικό, αλλά είχε τις δικές της στιγμές και τους δικούς της πρωταγωνιστές. Ένας από αυτούς ήταν και ο Κιθ Λάνγκφορντ.

Το Basketball Champions League ετοίμασε το δικό του αφιέρωμα στον γκαρντ της Ένωσης. Μας πηγαίνει ως το Τέξας, στην αρχή της προετοιμασίας του για τη σεζόν. Όπως τονίζει "για να κρατήσει μια καριέρα 16 χρόνια θα πρέπει να προσέχει ένας παίκτης το σώμα του και να φροντίζει να γίνεται πάντα καλύτερος", μιλώντας για τη συνέπεια. "Ακόμη και τώρα μετά από 16 χρόνια συνεχίζω να προσθέτω πράγματα στο παιχνίδι μου, να μαθαίνω. Δεν μπορείς να μείνεις σε αυτά που έχεις και ξέρεις".

Ο Λάνγκφορντ αναφέρθηκε και στο θέμα του κορονοϊού: "Για μένα, που είμαι μεγαλύτερος σε ηλικία, αυτό το διάστημα που μείναμε χωρίς μπάσκετ ήταν πολύ σημαντικός, γιατί ξέρω πως δεν έχω πολλά χρόνια μπροστά μου ακόμη".

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε το BCL και όσα είχε να πει ο Λάνγκφορντ. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το κομμάτι στο οποίο υπάρχει μικρόφωνο πάνω του την ώρα της προπόνησης...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ