16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Από το Ρέθυμνο στη Βιτόρια ο Σάφτενααρ (vid)

Ο Ρόλαντ Σάφτενααρ δεν θα συνεχίσει στο Ρέθυμνο και, μέχρι να βρει ομάδα, θα βοηθήσει την Μπασκόνια στην προετοιμασία της για την καινούρια χρονιά.

Σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του βρίσκεται ο 29χρονος σέντερ, μετά την τριετή παρουσία του στους Κρητικούς, με τους οποίος αγωνίστηκε στην Basket League. Την Παρασκευή (25/08) έφθασε στη Βιτόρια ο Ολλανδός, για να ενταχθεί στις προπονήσεις των Βάσκων, ελπίζοντας παράλληλα να πείσει τον Πάμπλο Πριγκιόνι για τις ικανότητές του ώστε να του προσφέρει συμβόλαιο.

Στην προετοιμασία της Μπασκόνια παίρνει μέρος και ο πρώην συμπαίκτης του Αργεντινού τεχνικού στην Εθνική, Κάρλος Ντελφίνο, ο οποίος επίσης έχει βοηθητικό ρόλο. «Προσπαθώ να βοηθήσω στο παρκέ και να προσφέρω στους νεότερους της ομάδας. Αυτό με βοηθάει κι εμένα ώστε να μένω σε καλή κατάσταση και να γυμνάζω τα πόδια μου, κάτι που είχα μεγάλη ανάγκη», ανέφερε σχετικά ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ, ενώ για τον προπονητή πλέον Πριγκιόνι δήλωσε: «Ήρθαν όλα τόσο φυσιολογικά κι αυτό είναι ωραίο, γιατί πάντα έλεγε πως θα ασχοληθεί με την προπονητική».

https://twitter.com/Baskonia/status/901037750245306370



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ