18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Από το Παγκράτι στην Μάνδρα Ροδοστόγλου και Λυτόπουλος

Σε δυο πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Μανδραϊκός, ο οποίος πήρε «πακέτο» δυο παίκτες που ήταν εκ των σημαντικών παραγόντων στην πορεία που έκανε την περσινή σεζόν το Παγκράτι.

Ο Γιώργος Λυτόπουλος, μετά από δυο χρόνια στο Παγκράτι, επιστρέφει στην Μάνδρα, με την οποία είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, η οποία τον προσέγγισε με άψογο τρόπο, και ουσιαστικά ακύρωσε την μετάβαση του στον Έσπερο Καλλιθέας. Την σεζόν που μας άφησε ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ είχε  8,7 πόντους και 6 εύστοχα τρίποντα σε 29 παιχνίδια.  Ο έμπειρος γκαρντ, Γιάννης Ροδοστόγλου, πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με την Αθηναϊκή ομάδα, όντας ουσιαστικά ένας από τους βασικούς λόγους της εξαιρετικής του πορείας. Ήταν μάλιστα ο άνθρωπος που πήρε την ομάδα πάνω του, κρίνοντας πολλά παιχνίδια, και ήταν ο δεύτερος της σκόρερ, με 12,9 πόντους και 31 εύστοχα τρίποντα σε 29 αγώνες.

Σίγουρα οι δυο συγκεκριμένες κινήσεις αλλάζουν επίπεδο την ομάδα του Σάββα Κατσούνη, καθώς προσθέτει εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ