24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Από το «νεκρό» 10ήμερο, σε διπλή υποχρέωση ο ΠΑΟΚ

Έχοντας πίσω του μόλις τρεις επίσημους αγώνες στον 1,5 μήνα της σεζόν, ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα σαφώς πιο γεμάτο τετραήμερο. Ο Δικέφαλος προετοιμάζεται για δύο παιχνίδια Πρωταθλήματος, αυτό της Τετάρτης (18/11, 15:00) με το Λαύριο στη Θεσσαλονίκη και εκείνο του Σαββάτου (21/11, 17:00) στην Πάτρα με τον Προμηθέα.

 


Το πρόγραμμα της ημέρας άνοιξε με τα μέλη της αποστολής να υποβάλλονται σε τεστ Covid-19 ενόψει του αγώνα με το Λαύριο. Στη συνέχεια ο Κώστας Μέξας με τη βοήθεια του βίντεο, ανέλυσε θέματα τακτικής αλλά και τον προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, με βάση τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Κολοσσό. Ακολούθως ο Δικέφαλος προπονήθηκε, ανεβάζοντας ρυθμούς.

 


Στον ΠΑΟΚ περιμένουν το συντομότερο δυνατό να δουν βελτίωση από παίκτες που στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν δεν έδωσαν την αναμενόμενη βοήθεια, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Άλαν Χέρντον τον οποίο περίμεναν για ένα μεγάλο διάστημα προκειμένου να ξεπεράσει ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά στα ματς με τον Ηρακλή και τον Παναθηναϊκό είχε ισχνή προσφορά με συνολικά έξι πόντους και δύο ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ