26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Από το… ανδρικό στον Ολυμπιακό (vids+pics)

Η Ιβάνα Τίκβιτς, που έκανε προπονήσεις με την ανδρική ομάδα της ΖΚΚ Πούλα ώστε να βελτιωθεί, είναι το νέο μέλος του Ολυμπιακού.

Την απόκτηση της 24χρονης σέντερ, η οποία είχε με την κροατική ομάδα φέτος κατά μέσο όρο 21,3π., 16,4 ριμπάουντ, 4,6 ασίστ, 3,1 κλεψίματα και 1,4 κοψίματα σε εφτά ματς της εγχώριας λίγκας, ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκες». Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η Κροάτισσα, όπως αποκάλυψε η ίδια, προπονούταν με το ανδρικό τμήμα της ΖΚΚ Πούλα, παράλληλα με την παρουσία της στις Γυναίκες, ώστε να γίνει καλύτερη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έπαιζα στη λίγκα της Κροατίας και για να γίνω ακόμα πιο ανταγωνιστική έκανα προπονήσεις με την ανδρική ομάδα. Προετοιμαζόμουν τόσο καιρό για κάτι μεγαλύτερο στην καριέρα μου και για να πραγματοποιήσω τις καλύτερες εμφανίσεις μου τώρα. Νιώθω τιμή που θα φοράω αυτήν τη φανέλα».

Όσον αφορά στη μεταγραφή της στον Ολυμπιακό, παραδέχθηκε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Σίγουρα θα χρειαστώ το χρόνο μου για να προσαρμοστώ, αλλά έχω μάθει πολλά για τη νέα μου ομάδα. Από ό,τι μου είπε η Μίρνα (Μάζιτς), οι συμπαίκτριές μου είναι εξαίσιοι χαρακτήρες και τα πάντα στον Ολυμπιακό λειτουργούν στην εντέλεια. Έχω παρακολουθήσει και τα παιχνίδια της νέας μου ομάδας το τελευταίο διάστημα στην Ευρωλίγκα. Δεν μπορείς να προδικάσεις τίποτα με τον Ολυμπιακό και ξέρεις ότι θα παλέψει κάθε παιχνίδι. Κι ας έχει χάσει αυτά τα πρώτα ματς στην Ευρωλίγκα, είναι πάντα ανταγωνιστικός, ανεξαρτήτου αντιπάλου. Περιμένω πώς και πώς να αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα».

Μίλησε και για τους Πειραιώτες φιλάθλους, συμπληρώνοντας: «Αρχικά να πω ότι όταν παίζω δεν προσέχω καθόλου τι γίνεται τριγύρω μου στις εξέδρες. Αλλά όπως και να έχει, είναι τέλειο να έχεις την υποστήριξη τέτοιων οπαδών όπως της καινούριας μου ομάδας. Σου δίνουν επιπλέον κίνητρο».

https://www.youtube.com/watch?v=lyFAKLo-QK8

Η ανακοίνωση: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ιβάνα Τίκβιτς. Η Κροάτισσα αθλήτρια καλαθοσφαίρισης (ημερομηνία γέννησης 20/03/1994) έχει ύψος 1,94μ. και αγωνίζεται ως σέντερ.

Προηγούμενες ομάδες:
2009-2015: ZKK Medvescak Zagreb (Κροατία)
2015-2016: Acqua&Sapone Umbertide (Ιταλία)
2016-2018: Fixi Piramis Torino (Ιταλία)
2018: ZKK Pula Crnja Tours (Κροατία)».

https://www.youtube.com/watch?v=234E8AUaOfc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ