20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο με 24 μέρες αποχή (pic)

Μπορεί να μοιάζει με μυθοπλασία, όμως η περιπέτεια που πέρασε ο Μορίς Ν'Ντουρ για να καταφέρει να δώσει το παρών στον αγώνα της Ρίτας Βίλνιους με τη Βεφ Ρίγα για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League είναι πέρα για πέρα αληθινή. 

Ο 28χρονος Σενεγαλέζος φόργουρντ/σέντερ της Ρίτας προσγειώθηκε στο Βίλνιους στις 18:13 το απόγευμα μετά από 18 ώρες και 2 ενδιάμεσες στάσεις που χρειάστηκε να κάνει για να φτάσει από τη Ρουάντα στη Λιθουανία. Mπήκε στο γήπεδο για ζέσταμα στις 19:20, 10' μόλις πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης και αγωνίστηκε για 29 ολόκληρα λεπτά, πετυχαίνοντας 9 πόντους (3/6 δίποντα, 3/6 βολές), κατεβάζοντας 5 ριμπάουντ και μοιράζοντας 3 ασίστ. Όλα αυτά όντας απροπόνητος, αφού το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε ήταν πριν από 24 ημέρες1 

Ο Ν'Ντουρ βρέθηκε στη Ρουάντα προκειμένου να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στα προκριματικά του FIBA Afrobasket 2021, τα οποία έλαβαν χώρα από τις 25 μέχρι τις 27 Νοεμβρίου. Κατά την άφιξή του στην «φούσκα» όμως, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και έμεινε «εγκλωβισμένος» στην Αφρικανική χώρα όλο αυτό το διάστημα, εξού και η αποχή του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Ρίτας δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 85-81 από τη Ρίγα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ