21.2 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Από τον Φίλιππο στον Ολυμπιακό Βόλου ο Τσιακλάγκανος

Σε μια σπουδαία προσθήκη προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσιακλάγκανο, ο οποίος άφησε τη Βέροια και σκοπό να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο 27χρονος φόργουορντ, ο οποίος πέρσι είχε 1,9 πόντους και 1,4 ριμπάουντ σε 12 λεπτά ανά αγώνα στην Α2 αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» στην Γ' Εθνική κατηγορία, αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία πορεία στη Βέροια με διαδοχικές πορείες ανόδου.

Αναλυτικά:

«Ο Βολιώτης small και power forward (1,95) Γιώργος Τσιακλάγκανος είναι 27 χρόνων και πέρυσι αγωνίστηκε με τον Φίλιππο Βέροιας στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα με τους Νέους Αθλητές Νίκης και στη συνέχεια εντάχθηκε και στην ανδρική ομάδα, παίζοντας σε Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική και Α2.

Λόγω σπουδών στην Κοζάνη επέστρεψε στην ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης και την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε στην Κοζάνη με τη φανέλα του τοπικού Ηρακλή στη Β’ Εθνική. Ακολούθησαν ο Λασσάνης Κοζάνης, η Πτολεμαΐδα, και ο Εύοσμος. Τα προηγούμενα χρόνια και από τον 2017-18 έπαιξε με τον Φίλιππο Βέροιας, κερδίζοντας την άνοδο τόσο από την Γ’ στη Β’ Εθνική όσο και από τη Β’ στην Α2 μέσα σε δύο σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ