13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Από τον Γκρέι στον Λάνγκφορντ, μια εβδομάδα δρόμος

Έπειτα από μόλις δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στο νέο BCL και ήδη γράφτηκαν νέα ρεκόρ στη διοργάνωση. Σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Μπορεί ο Κιθ Λάνγκφορντ να μην «έπιασε» την τρομερή επίδοση της περασμένης εβδομάδας τον Στίβεν Γκρέι και η ΑΕΚ να μην έφτασε την επίδοση του Περιστερίου στο Βίλνιους, όμως μεγάλωσαν τις λίστες των ελληνικών ρεκόρ στο Basketball Champions League.

 


Καταρχήν ο Λάνγκφορντ σημείωσε τη δεύτερη προσωπική και 10η «30άρα» από παίκτη ελληνικής ομάδας στη διοργάνωση. 30 είχε σημειώσει και στο περσινό, εντός έδρας παιχνίδι με την Σαν Πάμπλο Μπούργκος. Έμεινε εννιά πόντους μακριά από το ιστορικό ρεκόρ του Στίβεν Γκρέι, αυτό που σημείωσε στη Λιθουανία και έξι πόντους μακριά από την κορυφαία επίδοση από παίκτη της ΑΕΚ στη διοργάνωση. Αυτό το ρεκόρ του κρατάει ο Μάνι Χάρις από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίμπουρκ για τη σεζόν 2017-18, ματς στο οποίο είχε σημειώσει 36 πόντους.

 

Η λίστα με τις κορυφαίες επιδόσεις παικτών των ελληνικών ομάδων στο BCL...

 

 


Η χθεσινή«100άρα» ήταν μόλις η έκτη από ελληνική ομάδα στο BCL και τέταρτη από την ΑΕΚ στη διοργάνωση. Την περασμένη εβδομάδα το Περιστέρι «έγραψε» την κορυφαία επίδοση των 207 ελληνικών αγώνων στο BCL με τους 106 πόντους στο Βίλνιους.

 

Αναλυτικά η λίστα των κορυφαίων ελληνικών επιδόσεων...

 

 

Παράλληλα η ΑΕΚ έγινε η δεύτερη ελληνική ομάδα που σημειώνει 50 ή και περισσότερους πόντους και στα δύο ημίχρονα ενός αγώνα της στο BCL. Το ίδιο είχε καταφέρει την περασμένη εβδομάδα το Περιστέρι στη Λιθουανία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ