18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Από τον ΑΟΝΑ στον Πρωτέα Βούλας η Ξενιτοπούλου

Στην Α2 Γυναικών θα αγωνιστεί την καινούρια σεζόν για πρώτη φορά στην καριέρα της η Αγγελική Ξενιτοπούλου, μετά τη «μετακόμισή» της στον Πρωτέα Βούλας.

Η νεαρή παίκτρια έπαιζε μέχρι φέτος στον ΑΟΝΑ, ο οποίος την αποχαιρέτησε με σχετική ανακοίνωση: «Ένα ακόμα παιδί του συλλόγου μας ανοίγει τα φτερά του, να πετάξει πιο ψηλά. Η Αγγελική Ξενιτοπούλου τη νέα σεζόν γίνεται μέλος του γυναικείου τμήματος του ΑΕΟ Πρωτέα Βούλας και θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Α2 Εθνική κατηγορία

Η Αγγελική προέρχεται από τις Ακαδημίες μας, και παρά το μικρό της ηλικίας της (γενν. 2004) τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως βασική στην γυναικεία ομάδα. Όλα αυτά τα χρόνια δείχνοντας αγάπη και αφοσίωση στο άθλημα, συνδυάζοντας τη σκληρή δουλεία με τους προπονητές της, έφτασε η κατάλληλη χρονική στιγμή που ο ΑΟΝΑ άνοιξε την πόρτα να κάνει το επόμενο βήμα, να μπορέσει να αθληθεί σε υψηλότερο επίπεδο.

Ευχαριστούμε την οικογένειά της, που παρά τις επίμονες σειρήνες που τη περιτριγύριζαν, έδειξαν εμπιστοσύνη στο δικό μας πλάνο και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους. "Μικρή" θα σε παρακολουθούμε, θα σε θαυμάζουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα σε δούμε πολύ ψηλότερα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ