14.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Από τη Μονακό στη Βιλερμπάν ο Κόουλ! (pic)

Η Βιλερμπάν συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την στελέχωση του ρόστερ για την επόμενη σεζόν και ενίσχυσε σημαντικά την περιφεριακή της γραμμή ανακοινώνοντας την απόκτηση του Νόρις Κόουλ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ένας πρωταθλητής του ΝΒΑ ενσωματώθηκε στο ρόστερ της Βιλερμπάν με τον Νόρις Κόουλ να αποτελεί τον εκλεκτό της γαλλικής ομάδας για την θέση του οργανωτή ενόψει της νέας σεζόν στη Εuroleague. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει μακριά, καθώς μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Μονακό οπότε γνωρίζει από πρώτο χέρι το γαλλικό πρωτάθλημα ενώ στη Εuroleague έχει αγωνιστεί ξανά με τις φανέλες των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπουντούτσνοστ.

Ο Νόρις Κόουλ την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 10 αγώνες του Εurocup σημειώνοντας 12.3 πόντους και 4.2 ασίστ κατά μέσο όρο ενώ βοήθησε τη Μονακό να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Από την πλευρά του ο Τόνι Πάρκερ δήλωσε για τη συγκεκριμένη μεταγραφή: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που καλωσορίζουμε τον Νόρις για τις επόμενες δύο σεζόν. Είναι ένας παίκτης που έχει αποδέιξει τον εαυτό του στο ΝΒΑ και στη Εuroleague ή στο πρωτάθλημα. Ξέρει πως να προσαρμόζει το παιχνίδι του σε όλες τις καταστάσεις και θα είναι ένας πραγματικός ηγέτης για εμάς στην επίθεση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ