24.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Από την Πολωνία μέχρι το Ισραήλ

Πλήθος αγώνων διεξάγονται κι απόψε (15/11) για τις διεθνείς διοργανώσεις κι εμείς θα τους προσεγγίσουμε στοιχηματικά με βάση τις εξαιρετικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Για την Ευρωλίγκα, στο Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας θα παίξει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα ποντάρουμε στο «διπλό» καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Μεγάλο ματς στη Βαυαρία, με την Μπάμπεργκ να φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι αξίζουν το ποντάρισμα, ενώ στη δύναμη της έδρας θα βασιστούμε και στον αγώνα της Βαλένθια με τη Μιλάνο.

Από τους αγώνες του Champions League ξεχωρίσαμε δύο. Στην Πολωνία, η Ρόζα Ράντομ θα υποδεχτεί τη Στρασμπούρ. Το σύνολο του Βενσάν Κολέ αν παρουσιαστεί σοβαρό δεν θα δυσκολευτεί. Το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ που θα παίξει στο ΟΑΚΑ με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα.

Τέλος, στο Eurocup, η Μπιλμπάο θα παίξει με τη Λιέτουβος Ρίτας. Οι Βάσκοι στο γήπεδό τους είναι ισχυροί και θα τους εμπιστευτούμε. Στην αναμέτρηση της Χάποελ Ιερουσαλήμ με τη Λιετκαμπέλις θα ποντάρουμε στον άσο, καθώς οι γηπεδούχοι θα παρουσιαστούν με ανεβασμένη ψυχολογία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

Ερυθρός Αστέρας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας    2    1,22

Μπάμπεργκ - Μπαρτσελόνα     1    2,12

Βαλένθια - Μιλάνο    1    1,22

Δυάδα 

Ρόζα Ράντομ - Στρασμπούρ    2   1,44

ΑΕΚ - Ολίμπια   1    1,22

Δυάδα

Μπιλμπάο - Λιέτουβος   1   1,57

Χάποελ Ιερουσαλήμ - Λιετκαμπέλις   1   1,40

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ