21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Από την Πεντέλη στον Αίολο Τρικάλων ο Μπουργανός

Έναν παίκτη που ξεκίνησε το μπάσκετ από την Άμφισσα απέκτησε ο Αίολος Τρικάλων, ο οποίος συνεχίσει να ενισχύεται.

Η Θεσσαλική ομάδα συμφώνησε με τον Νίκο Μπουργανό, ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια αφήνει την Αττική για να αγωνιστεί στα Τρίκαλα. Την περσινή σεζόν ο 25χρονος γκαρντ αγωνίστηκε στην Β' Εθνική με την Πεντέλη, έχοντας 5,9 πόντους και 16 εύστοχα τρίποντα σε 21 παιχνίδια.

Αναλυτικά :

«Ο ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Μπουργανό που πέρυσι έπαιζε στην ομάδα της Πεντέλης και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι:

«Ο Νίκος είναι γεννημένος στις 6/10/95 έχει ύψος 1,94 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3, ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Μάκαρο Άμφισσας και στην συνέχεια στα 18 μεταγράφηκε στην ομάδα της ΑΕΚ, έχει αγωνιστεί στις παρακάτω ομάδες:

ΑΕΚ(U21)

ΧΟΛΑΡΓΌΣ (Β ΕΘΝΙΚΗ)

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Γ ΕΘΝΙΚΗ)

ΗΛΥΣΙΑΚΌΣ (Γ ΕΘΝΙΚΗ)

ΠΕΝΤΕΛΗ (Β ΕΘΝΙΚΗ)

Οι πρώτες δηλώσεις ως αθλητής της ομάδας μας:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο,τον προπονητή και όλη την ομάδα του Αιόλου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.Η απόφαση μου να έρθω στην ομάδα ήταν ευκολη, καθώς το ενδιαφέρον ήταν άμεσο  και η προσέγγιση μου από τους ανθρώπους της ομάδας πολύ φιλική, εύχομαι σαν ομάδα να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε, και πάνω από όλα να έχουμε μια υγιή χρονιά!

Νίκος καλώς όρισες στην οικογένεια του ΑΙΟΛΟΥ,σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ