14.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Από την Πεντέλη προς Υμηττό Τάγαρης και Μπέλη

Ο Αμύντας συνεχίζει να χτίζει μια νεανική και άκρως ανανεωμένη ομάδα, και έτσι βρίσκεται κοντά στο να ντύσει στα «πορτοκαλί» δυο ακόμη παίκτες, τους οποίος θα φέρει «πακέτο» από την Πεντέλη.

Ο λόγος για τους Κώστα Τάγαρη και Ορέστη Μπέλη, αθλητές που ήταν εκ των βασικών παραγόντων της πολύ καλής πορείας της ομάδας των βορείων προαστίων στην Β' Εθνική. Ο 28χρονος σέντερ, Κώστας Τάγαρης αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στην Πεντέλη, με την οποία είχε 9,4 πόντους σε 21 αγώνες, ενώ μια σεζόν πριν, ήταν το ίδιο σταθερός, με έχοντας 9,6 πόντους σε 30 αγώνες. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πρώην παίκτης της Καβάλας, της Πεύκης και του Εθνικού Πειραιά, αγωνίστηκε και στα 51 παιχνίδια της ομάδας του.

 Ο 22χρονος φόργουορντ, Ορέστη Μπέλη, ήταν από τους αθλητές που εκτοξεύθηκαν στην ομάδα των βορείων προαστίων, έχοντας την τρέχουσα σεζόν 7,9 πόντους και 6 εύστοχα τρίποντα σε 21 αγώνες, ενώ μια χρονιά πριν η συνεισφορά του ήταν 9,4 πόντοι σε 30 αγώνες. Και αυτός αγωνίστηκε και στα 51 παιχνίδια της Πεντέλης, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, και έχει αγωνιστεί στις υποδομές του Παναθηναϊκού, σε Κρόνο Αγίου Δημητρίου και Άρη Πετρούπολης.

Και για τους δυο, αν οριστικοποιηθεί η συμφωνία θα είναι η πρώτη συμμετοχής του στην πραγματικότητα της Α2.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ