21.4 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Από την Πάτρα μέχρι τη Σαραγόσα

Πολλές επιλογές και στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Η χθεσινή (3/3) ημέρα ήταν πολύ καλή με πολλές επιτυχίες, καθώς πέρασαν άνετα οι περισσότερες από τις προτάσεις μας. Στο μοναδικό παιχνίδι για τη Stoiximan.gr Basket League, ο Προμηθέας Πατρών θα παίξει με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, αλλά οι 17,5 πόντοι χάντικαπ είναι πολλοί και θα προτιμήσουμε τον άσο.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Πλήρης δράση στην Ισπανία. Η Μπιλμπάο υποδέχεται τη Χιπουσκόα κι αναμένεται εύκολα να τη νικήσει, ενώ με τους άσους θα πάμε επίσης στα παιχνίδια της Μπέτις με την Μπανταλόνα και της Γκραν Κανάρια με τη Βαλένθια. Στο «διπλό» θα ποντάρουμε στην αναμέτρηση της Σαραγόσα με την Μπασκόνια.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για τη γερμανική λίγκα, η Μπάμπεργκ θα παίξει με την Γκίσεν, έχοντας για τελευταία φορά τον Ηλία Καντζούρη χεντ κόουτς. Θα στηρίξουμε το «διπλό». Στο ίδιο σημείο θα ποντάρουμε στο ματς της Ιένα με την Όλντενμπουργκ. Στην Τουρκία, το ντέρμπι της Φενέρμπαχτσε με τη Γαλατάσαραϊ ξεχωρίζει, αν και η διαφορά επιπέδου είναι χαώδης. Θα ποντάρουμε στη νίκη των πρωταθλητών Ευρώπης με διαφορά 15 ή περισσότερων πόντων. Την έδρα θα επιλέξουμε και στον αγώνα της Εσκίσεχιρ με την Γκαζιαντέπ, ενώ η Εφές μπορεί να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στο γήπεδο της Μπουγιουκτσεμετσέ.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Στην Ιταλία, η Αρμάνι Μιλάνο είναι το απόλυτο φαβορί και δεν θα χάσει από τη Σάσαρι. Η Βενέτσια έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια. Και η Βανόλι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να «λυγίσει» την Πέζαρο, ενώ τον άσο θα στηρίξουμε και στο ματς της Πιστόια με τη Βαρέζε.

Στη Γαλλία, η Σαλόν φιλοξενεί τη Λε Μαν και ο άσος έχει αξία, ενώ τέλος θα ρισκάρουμε με τον άσο της Παρτιζάν στο παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ για την Αδριατική Λίγκα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Προμηθέας (+17,5) - Παναθηναϊκός     1     1,83

Τετράδα

Μπιλμπάο - Χιπουσκόα   1    1,47

Μπέτις - Μπανταλόνα   1    1,67

Γκραν Κανάρια - Βαλένθια    1    1,75

Σαραγόσα - Μπασκόνια   2   1,38

Δυάδα

Γκίσεν - Μπάμπεργκ   2    1,30

Ιένα - Όλντενμπουργκ   2    1,50

Τριάδα

Φενέρμπαχτσε (-14,5) - Γαλατάσαραϊ    1    1,90

Μπουγιούκτσεκμετσε - Αναντολού Εφές    2    1,38

Εσκίσεχιρ - Γκαζιαντέπ   1    1,22

Τετράδα

Μιλάνο - Σάσαρι   1    1,22

Βενέτσια - Βίρτους Μπολόνια   1   1,40

Βανόλι - Πέζαρο    1    1,26

Πιστόια - Βαρέζε    1    1,60

Μονό

Σαλόν - Λε Μαν   1     1,83

Μονό

Παρτιζάν - Μπουντούτσνοστ   1    2,25



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ