19.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Από την Πάτρα μέχρι την Γκντίνια

Και σήμερα (31/10) θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον δρόμο για το ταμείο ποντάροντας στις αναμετρήσεις του Basketball Champions League και του Eurocup.

Ο φοβερός και τρομερός Προμηθέας Πάτρας θα υποδεχτεί την Μπεσίκτας και θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του. Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά με τη βοήθεια του κόσμου τους είναι δεδομένο ότι μπορούν να κάμψουν την αντίσταση των Τούρκων. Θα τους εμπιστευτούμε και θα επιλέξουμε τον άσο, καθώς το σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο. Η δυάδα μας θα κλείσει με αγώνα του ίδιου γκρουπ. Στην Κλαϊπέντα, η Νεπτούνας θα παίξει με τη Στρασμπούρ. Οι Γάλλοι εφόσον παρουσιαστούν σοβαροί μπορούν να φύγουν με το «διπλό» που πληρώνει σε τιμές διπλασιασμού.

Για το Eurocup, η Λοκομοτίβ Κουμπάν θα υποδεχτεί στο Κράσνονταρ την Άλμπα Βερολίνου. Οι 10,5 πόντοι που έχουν ως πλεονέκτημα οι παίκτες του Γκαρσία Αΐτο Ρενέσες μας φαίνονται πάρα πολλοί και θα ποντάρουμε σε αυτό το διπλό. Η δεύτερή μας επιλογή θα είναι ο άσος στο παιχνίδι της Τουρκ Τέλεκομ με την Παρτιζάν, μια και οι Σέρβοι δείχνουν πολύ αδύναμοι στη φετινή τους έκδοση. Η τρίτη και τελευταία μας επιλογή από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, είναι το «διπλό» της Λιμόζ μέσα στο γήπεδο της Ασέκο Γκντίνια στην Πολωνία.

Οι επιλογές μας

Δυάδα

Προμηθέας - Μπεσίκτας    1    1,88

Νεπτούνας - Στρασμπούρ   2    2,08

Τριάδα

Λοκομοτίβ Κουμπάν - Άλμπα Βερολίνου (+10,5)   2  1,90

Τουρκ Τέλεκομ - Παρτιζάν    1      1,30

Ασέκο Γκντίνια - Λιμόζ   2    1,50



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ