21.2 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Από την Κύμη ξανά στο BCL ο Μακ Φάντεν (vid)

Στο ισπανικό πρωτάθλημα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Θαντ Μακ Φάντεν, μετά την αποχώρησή του από την Κύμη.

Κάτοικος Καναρίων Νήσων θα γίνει ο 31χρονος γκαρντ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με την Τενερίφη. Παράλληλα, θα επιστρέψει στο Basketball Champions League, στο οποίο έπαιξε τη σεζόν 2016-2017 με τον ΠΑΟΚ και στην αρχή της περσινής αγωνιστικής περιόδου με την Κάρπος Σοκόλι, συγκεκριμένα στα προκριματικά, πριν μεταγραφεί στους Ευβοιώτες.

Ο Αμερικανός, με γεωργιανό διαβατήριο, ξεκίνησε την ευρωπαϊκή περιοδεία του στην Τσεχία (Σλουνέτα) και συνέχισε στη Γερμανία (Μπραουνσβάιγκ), την Κύπρο (ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ Λάρνακας), τη Γαλλία (Νανσί), πριν μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων». Η έναρξη της σεζόν 2017-2018 τον βρήκε στα Σκόπια, αλλά τελείωσε στην Κύμη, με την οποία είχε κατά μέσο όρο στο απερχόμενο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League 17,7π., 4 ασίστ και 2,9 ριμπάουντ. Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του είχε σύντομη παρουσία στην Κίνα για λογαριασμό των Τσονγκτσίνγκ Σανχάι Λάνλινγκ. Η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει στη Λα Πάλμας και την ομάδα της Τενερίφης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ