19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Από την Ευρώπη στο NBA (vid)

Η έναρξη της νέας σεζόν στο NBA (22/12) βρίσκεται προ των πυλών, καθώς βρισκόμαστε εν μέσω της διεξαγωγής των φιλικών αναμετρήσεων της preseason. Στο πλαίσιο αυτής της περιόδου δεν είναι λίγοι οι rookies, οι οποίοι παίρνουν το «βάπτισμα του πυρός» στο πιο εμπορικό πρωτάθλημα ανά τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο πρώην «ερυθρόλευκος», Αλεξέι Ποκουσέφσκι, καθώς και οι Γάλλοι πόιντ-γκαρντ Κίλιαν Χέιζ και Τεό Μαλεντόν.

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από τα παρθενικά παιχνίδια των συγκεκριμένων νέων παικτών στην λίγκα με την φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Ντιτρόιτ Πίστονς αντιστοίχως μέσα από το YouTube κανάλι "NBA Europe".

Οι Μαλεντόν και «Πόκου» στο ντεμπούτο τους με τους Θάντερ απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς ήταν θετικότατοι και οδήγησαν την ομάδα τους στην νίκη με 108-121. Ο Γάλος σημείωσε 20 πόντους, μαζεύοντας 5 ριμπάουντ και μοιράζοντας 2 ασίστ, ενώ ο Σέρβος είχε 14 πόντους και 8 ριμπάουντ. Την ίδια στιγμή ο Χέιζ στην ήττα της ομάδας του απέναντι στους Νικς (84-90) σημείωσε 5 πόντους με 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ