20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Από την Ελλάδα στους Σπερς κι από εκεί στα… δικαστήρια! (vids)

Τον γύρο του κόσμου κάνει η υπόθεση του Ρότζερ Μέισον Τζούνιορ ο οποίος φέρεται να έχει κλέψει χρήματα από τη λίγκα «Big 3».

Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα το οποίο δημιούργησε ο γνωστός ράπερ Ice Cube και σε αυτήν τη λίγκα αγωνίζονται κατά κύριο λόγο παλιοί παίκτες του ΝΒΑ. Ο 38χρονος Μέισον αποτελεί ένα από τα μέλη της επιτροπής.

Σύμφωνα λοιπόν με την γνωστή ιστοσελίδα «TMZ» αποκαλύφθηκε ότι ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού είναι μπλεγμένος σε μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο, καθώς φέρεται με τη βοήθεια δύο επενδυτών από το Κατάρ κλέβει χρήματα από τη λίγκα.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα αναμένεται να απομακρυνθεί άμεσα από τη θέση του!

Πάντως ο Μέισον Τζούνιορ έγραψε τη δική του ιστορία! Πριν από 13 χρόνια ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Εκείνα τα χρόνια ήταν δύσκολα για τους Πειραιώτες οι οποίοι δεν μπορούσαν να διακριθούν. Παρ' όλα αυτά ο Αμερικανός έδειξε την αξία του αν και στο φινάλε της χρονιάς αποχώρησε για να συνεχίσει στη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Από εκεί πήρε και το αεροπλάνο για να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Μάλιστα, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου πραγματοποίησε μία εξαιρετική καριέρα κι έπαιξε σε περισσότερα από 500 παιχνίδια!

Κάποια στιγμή αποτέλεσε βασικό μέλος των Σάν Αντόνιο Σπερς, ενώ άλλαξε αρκετές ομάδες πριν ολοκληρώσει την καριέρα του στους Μαϊάμι Χιτ...

Πλέον βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο αλλά για λάθος λόγους...

Θυμηθείτε τον Μέισον Τζούνιορ να παίζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και στο ΝΒΑ:

https://www.youtube.com/watch?v=jAEgTKZnF08

https://www.youtube.com/watch?v=gm6Mc87JnzQ

https://www.youtube.com/watch?v=ZtPEEJ7HPj4

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ