19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Από την Α2 Ιταλίας στην Ευρωλίγκα και την Αρμάνι ο Βοϊτσεχόφσκι (vid)

Με ένα ακόμη παίκτη στην γραμμή των ψηλών της ενισχύθηκε η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Πολωνό σέντερ, Γιακούμπ Βοϊτσεχόφσκι (2,13 - 31 ετών).

Το νέο απόκτημα της ομάδας του Μιλάνου αγωνίζονταν στην Α2 με την Μπιέλα, έχοντας 10,3 πόντους και 7,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 14 παιχνίδια, και ουσιαστικά λογίζεται ως Ιταλός, καθώς βρίσκεται στην χώρα από τα 16 του χρόνια, όταν εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μπενετόν Τρεβίζο.

Διαθέτει μεγάλη πορεία στην Ιταλία, έχοντας αγωνιστεί εκτός από την Μπενετόν, σε Μπρέσια, Τορίνο, Βερόλι, Μονταβάνα, Καντού, Κρεμόνα, Κάπο Ντ' Ορλάντο και Μπρίντζι, ενώ διαθέτει και ευρωπαϊκή εμπειρία από το BasketBall Champions League, το Eurocup και το FIBA Europe Cup.

Ο διεθνής Πολωνός αθλητής, θα έχει πλέον την ευκαιρία του στα 31 του χρόνια να αγωνιστεί στο ανώτερο επίπεδο,  ενώ ο Χρήστος Σταυρόπουλος στις δηλώσεις του για την συγκεκριμένη μεταγραφή ανέφερε : «Αποφασίσαμε να τον αποκτήσουμε για να βάλουμε περισσότερο βάθος στο ρόστερ μας, με έναν αθλητή με ισχυρό κίνητρο, έτοιμο να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ