28.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Από τα Φάρσαλα στον Μύτικα ο Χαιρετίδης (pic)

Μια εξαιρετική κίνηση πραγματοποίησε ο Μύτικας, ο οποίος αγωνιζόμενος στην Α1 ΕΣΚΑΘ, συμφώνησε με τον Λάζαρο Χαιρετίδη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Β' Εθνική με τα Φάρσαλα, έχοντας 3,1 πόντους και 12 εύστοχα τρίποντα σε 25 παιχνίδια.

Όπως αναφέρει το «billkara.blogspot.com» η ομάδα του Θοδωρή Κουτρούλη απέκτησε τον 25χρονο γκαρντ, έναν αθλητή με εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, που δεν μπορούσε να συνεχίσει στα Φάρσαλα λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων στην πόλη της Λάρισας. Ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα έγραψε : « Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση τους συμπαίκτες μου και το κόσμο του Gsfarsalon Gsfarsalon για αυτό τον υπέροχο χρόνο που περάσαμε μαζί. Εύχομαι στην ομάδα και σε όλους προσωπικά να πετύχουν τους στόχους που έχουν βάλει..Καλή συνέχεια ΓΣΦΑΡΑ !!!»

Ο Χαιρετίδης έχει αγωνιστε σε Ελασσόνα, Αστέρα Λάρισας (Γ’ Εθνική), Δίλοφο,  ΓΣ Λάρισας (Α2’ Εθνική) και πέρυσι στον Γ.Σ.Φαρσάλων (Β’ Εθνική), ενώ θα έχει  ενεργό ρόλο και στις ακαδημίες της ομάδας του Μύτικα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ