30.2 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Από τα παρκέ του ΝΒΑ, φουλ τάιμ μπαμπάδες

Το ΕSPN έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα στην νέα καθημερινότητα κάποιων αστέρων του ΝΒΑ, που από τα συνεχόμενα παιχνίδια από πόλη σε πόλη, περνάνε απανωτά 24ωρα κλεισμένοι στο σπίτι, ψυχαγωγόντας τα παιδιά τους. 

Ο Αλ Χόρφορντ έχει γίνει εξπερ στις κατασκευές μετ'εμποδίων μέσα στο σπίτι: «Τους αρέσει πολύ αυτό. Μάλιστα ο Ίαν (ο 5χρονος γιός του) προσπαθεί να σπάσει τα δικά του ρεκόρ». 

Με τη σειρά του ο Γκόρντον Χέιγουρντ,  που έχει τρεις κόρες και έναν γιο είπε: «Αποκτάται ένας εντελώς νέος σεβασμός για τις μαμάδες, τις νταντάδες και τους δασκάλους». 

Η οικογένεια Γκέι ενθουσιάστηκε όταν βρήκε μια χελώνα στο κατώφλι του σπιτιού της και θεώρησε ότι μπορεί να κρατά το ενδιαφέρον τους για ώρες. «Κράτησε για τρία λεπτά. Μετά ήθελαν κάτι άλλο» δήλωσε ο Ρούντι Γκέι.

Ο Κάιλ Κόρβερ μίλησε για την ειλικρίνεια που καλούνται να δείξουν για να εξηγήσουν στα μικρά παιδιά τους την κρισιμότητα της όλης κατάστασης: «Λέμε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι άρρωστοι και ότι μπορούμε να τους βοηθήσουμε με το να μένουμε σπίτι». 

Αντίστοιχες δυσκολίες αντιμετωπίζει όμως και ο Θάντους Γιανγκ, με τον 6χρονο γιο του να ρωτάει συνεχεια πράγματα: «Κάθε μέρα, όλη μέρα ρωτάει πόσο πρέπει να μείνουμε ακόμα σπίτι» αλλά και ο προπονητής των ΚαβαλίερςΤζέι Μπι Μπίκερσταφ που έχει τρία παιδιά, σχολίασε: «Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν τα παιδιά είναι γιατί δεν παίζουν με τους φίλους τους και γιατί δεν μπορούν να έρθουν στο σπίτι για να παίξουν όλοι μαζί». 

Τέλος ο Τζέι Τζέι Ρέντικ και η σύζυγός του, Τσέλσι, δέχονται βοήθεια από την αδερφή του Κάιλ, που κάνει μάθημα γεωγραφίας και επιστήμης στα παιδιά του ενώ παράλληλα τους βοηθάει να γράψουν και ενα βιβλίο με δύο μικρές τίγρεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ