25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Από τα παρκέ του μπάσκετ στο final four του βόλεϊ ο Βαγγέλης Λογοθέτης

Ο Βαγγέλης Λογοθέτης αποτελεί έναν από τους ανθρώπους που έχουν μπολιαστεί με τον αθλητισμό, και δύσκολα μπορούν να τον εγκαταλείψουν, παρότι πλησιάζουν την φετινή χρονιά τα 46 τους χρόνια.

Ο βετεράνος φόργουορντ (2,02) δείχνει να συνεχίζει να αφιερώνει την ζωή του στον ΑΣ Παπάγου, συνεχίζοντας να προσφέρει στους «Στρατηγούς» από άλλο μετερίζι. Την σεζόν 2015-2016 ο Λογοθέτης σταμάτησε την ενεργό δράση αναφορικά με το μπάσκετ, έχοντας πολυετή προσφορά στην αγαπημένη του ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εγκατέλειψε το «Σαλούν».

Σε αυτό επέστρεψε την φετινή σεζόν, όντας σε άριστη αθλητική κατάσταση, αλλά αυτή την φορά για να αγωνιστεί στο τμήμα βόλεϊ, το οποίο επανασυστάθηκε μετά από 12 χρόνια απραξίας. Οι «Στατηγοί» πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία, ευρισκόμενοι σε πορεία ανόδου στην Β' Ε.Σ.Π.Α.Α.Α, ενώ συμμετείχε και στο φάιναλ φορ του κυπέλλου, το οποίο διοργάνωσε με επιτυχία ο σύλλογος το διήμερο 5 και 6 Ιανουαρίου.

Για την ιστορία το τρόπαιο κατέκτησε η Κερατέα κερδίζοντας στον τελικό τους Νέους Βύρωνα με 3-2, ενώ ο Παπάγου ηττήθηκε στον πρώτο ημιτελικό από τους Νέους Βύρωνα με 3-0. Η τέταρτη ομάδα του φάιναλ φόρ ήταν η Αγία Παρασκευή, με όλες τις ομάδες πλην των «Στρατηγών» να αγωνίζονται στην Α' κατηγορία.

AO Νέοι Βύρωνος – ΑΣ Παπάγου  3-0 (25-22,25-22, 25-17)

ΑΟ Νέοι Βύρωνος: (Παπαδούρης Μ.) Σεβαστός Γ., Πετρίδης Σ., Παππάς Γ., Παππούλης Κ., Ζαχαρόπουλος Ε., Ντινόπουλος Ν., Στραγαλάς Δ., Νικολάου Θ., Παπαθεοδοσίου Θ., Παπαβασιλείου Π., Αργυρόπουλος Α., Νικολούσης Μ., Πετρόπουλος Α., Πανταζόπουλος Α. Παπαβασιλείου Π. (λ), Πετρόπουλος Α (λ).

ΑΣ Παπάγου : (Πουμπούρας Α.) Κακαλέτρης Π., Μπαλοδήμος Σ., Σασάτης Δ., Παπαδάκης Ι., Αργυρόπουλος Γ., Παπαδογούλας, Μπαλοδήμος Δ., Παπαιωάνου Μ., Κακοταρίδης Μ., Κασσωτάκης, Λογοθέτης Ε., Βανδαράκης Δ., Μπαλοδήμος Β., Ταμπουρατζής , Κασσωτάκης (λ), Ταμπουρατζής (λ).

Διαιτητές: Οικονόμου Βασίλειος, Χρηστίδης Χρήστος, Ταλάρου Μαρία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ